-->

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabını inceleyeceğiz. Jonathan Stroud tarafından yazılan Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabı 2013-07-09 tarihinde yayınlanmıştır. Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup ARKADAŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jonathan Stroud tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Kitabı Tanıtım Bülteni

Jonathan Stroud tarafından kaleme alınmış Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yüzük. Her şey onun etrafında şekilleniyor. Sıra dışı cin Bartimaeus, Kral Süleyman'ın yönetimindeki Kudüs'te, önemsiz işlerle ilgilenen bir köle olarak sıkışıp kalmış durumda. Utanç verici! Süleyman'ın sahibine mutlak güç bahşeden efsanevi yüzüğü, pek çok şeyin hesabını vermek zorunda. Ne var ki aklı cinayetten çok daha fazlasıyla meşgul olan güzel bir suikastçının, yani Asmira'nın gelişiyle işler karışmaya başlıyor. Bartimeaus, uzun kariyerinin en zor dönemecinde ve bu kez paçayı kurtarmak için, sürekli değişen bedeninde sakladığı ne kadar büyü varsa kullanmaya mecbur. Okurlarını büyüleyen Bartimaeus kitapları 35 dilde yayımlanmış ve fantastik edebiyatın en önemli yapıtları arasında yer almıştır.


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Kitabı İndirme Linkleri


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Pdf İndirme Linkleri

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Yandex Disk Pdf İndir

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Google Drive Pdf İndir


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Epub İndirme Linkleri

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Yandex Disk Ebup İndir

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Google Drive Epub İndir


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Mobi İndirme Linkleri


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Yandex Disk Mobi İndir

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü Etiketleri

Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabı hakkında genel bilgiler, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabının yazarı kimdir, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabının özeti, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü pdf indirme linki, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü epub indirme linki, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü mobi indirme linki, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabını indir, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabı tanıtım bülteni, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü arka kapak yazısı, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabı kaç sayfa, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü hangi yayınevi tarafından basıldı, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabının türü nedir, Bartimaeus & Süleyman'ın Yüzüğü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information