-->

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabını inceleyeceğiz. Adam Silvera tarafından yazılan Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabı 2018-11-28 tarihinde yayınlanmıştır. Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Adam Silvera tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Kitabı Tanıtım Bülteni

Adam Silvera tarafından kaleme alınmış Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

AŞK, AYRILIK VE YASIN ACISI DİNEBİLİR Mİ?   Ayrıldığı ilk aşkı Theo boğularak ölünce Griffin'in dünyası başına yıkılır. Theo üniversite okumak için Kaliforniya'ya taşındığında Jackson'la görüşmeye başlamasına rağmen Griffin doğru zaman geldiğinde onun kendisine döneceğinden şüphe etmemiştir. Ancak tek aşkının beklenmedik ölümünden sonra o da Jackson'ın arkadaşlığına sığınır. Griffin her ne kadar dertlerini onunla paylaşsa da içindeki fırtına bir türlü dinmez. Takıntıları ve yıkıcı seçimlerinde kendini kaybeder ve sakladığı sırlar onu paramparça eder. Geleceğini şekillendirebilmesinin tek yolu, geçmişiyle ve hayat yapbozunun kalp kırıcı her bir parçasıyla yüzleşmektir. Aşk, yas, psikolojik rahatsızlıklar ve geçmişe takılıp kalmanın doğurduğu sonuçlar üzerine etkileyici bir eser.     "Tatlılıkla yıkan, sevgi dolu bir şekilde dürüst ve kalp kıracak kadar insana dair. Yalnızca Adam Silvera bu hikâyeyi yazabilirdi." Becky Albertalli, Simon Homo Sapiens'e Karşı kitabının yazarı   "Aşkın ve acının detaylarını çok gerçekçi bir şekilde işleyen, dikkat çekici bir öykü." The Washington Post    "Silvera başkahramanın çektiği ACI VE KAFA KARIŞIKLIĞINI ustalıkla aktarıyor. Griffin'in hayatına devam edebilmesi için üstesinden gelmesi gereken birçok problem var ama gerçek aşkın varlığından güç alarak her engeli aşmayı başarıyor." Publishers Weekly    "Hayatın içinden karakterleri, güçlü anlatımı ve karmaşık gençlik sorunlarının kendine özgü aktarımıyla MUTLAKA OKUNMASI GEREKEN bir eser." School Library Journal    "Silvera bu çok katmanlı öyküde GÜÇLÜ BİR DUYGUSAL ETKİ yaratmayı başarmış. Kitabın sohbet havasında fakat incelikli bir şekilde aktarılan öyküsü yazarın dili kullanmadaki ustalığını ve duyguları akıcı bir şekilde dile getirmedeki yeteneğini gözler önüne seriyor." Kirkus Reviews    "Silvera'nın muhteşem romanı yalanlar, dürüstlük, AŞK VE KAYIP, GEÇMİŞ VE GELECEK üzerine merak uyandırıcı sorularla dolu." Booklist    "Silvera ilk aşkın acısını OKURU KENDİNE BAĞLAYAN BİR DUYGUSALLIKLA ele almış." Entertainment Weekly    "Silvera gündelik dili şiirsel bir şekilde kullanarak romantizm ve hüznün nasıl bir arada yaşandığını gözler önüne seriyor." The Horn Book Magazine    "Acıyla baş etmeye çalışan bir gencin kendini daha yakından tanımasını anlatan bir öykü. Acı verici bir olgunlaşma okurlara daha iyi aktarılamazdı." Shelf Awareness


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Kitabı İndirme Linkleri


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Pdf İndirme Linkleri

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Yandex Disk Pdf İndir

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Google Drive Pdf İndir


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Epub İndirme Linkleri

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Yandex Disk Ebup İndir

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Google Drive Epub İndir


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Mobi İndirme Linkleri


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Yandex Disk Mobi İndir

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın Etiketleri

Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabı hakkında genel bilgiler, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabının yazarı kimdir, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabının özeti, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın pdf indirme linki, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın epub indirme linki, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın mobi indirme linki, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabını indir, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabı tanıtım bülteni, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın arka kapak yazısı, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabı kaç sayfa, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın hangi yayınevi tarafından basıldı, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabının türü nedir, Bana Sadece Anılarımızı Bıraktın kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information