-->

100 Eşcinsel Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


100 Eşcinsel Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 100 Eşcinsel kitabını inceleyeceğiz. Paul Russell tarafından yazılan 100 Eşcinsel kitabı 2019-05-07 tarihinde yayınlanmıştır. 456 sayfa olarak yayınlanan 100 Eşcinsel kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup A7 KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 100 Eşcinsel hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paul Russell tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


100 Eşcinsel Kitabı Tanıtım Bülteni

Paul Russell tarafından kaleme alınmış 100 Eşcinsel kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Geyler ve lezbiyenler zengin bir tarih iddiasında bulunabilirler. Peki ama bu farklı, gelişmekte olan kültür nasıl tanımlanıyor ? Kimler hem geçmişte hem de günümüzde, gey ve lezbiyen kimliğinin, şimdilerde bildiğimiz şekilde biçimlenmesine yardım ettiler ? Geylerin ve lezbiyenlerin bugün oldukları kişiler olmaları için bir yol inşa eden bu eşcinseller tam olarak kimler ? Tarihin 2400 yılını kapsayan bu kitap, Sokrates ve Sappho'dan, Michalengelo Signorile ve Madonna'ya, Oscar Wilde ve Redclyffe Hall'dan Rock Hudsın ve Martina Navratitova'ya, Leonardo da Vinci ve Büyük İskender'den Libarace ve Larry Kramer'a, gey ve lezbiyen hayatının çeşitliliğinin ve sınırlarının yol haritasının çıkarıyor. Paul Russell, bu kolektif kültürde etkileri büyük olan kişileri seçip, katkılarını ve etkilerini ölçerken, eşcinsel bilincinin arkeolojisini yapıyor ; eşitlik ve görünürlük arzusunun izlerini sürebileceğimiz bir mercek parlatıyor. Bu kitap, sansürsüz, takdir eden ve dâhiyane bir öznellikle, katkıları isimlerinden daha uzun yaşamış bu insanların hayatlarını kaydediyor ; bu cesur ve örnek kişilerin uzun gölgelerini belgeliyor ve bu denli etkili insanların seksüel yönlerinin sıklıkla bastırıldığı biyografilerinionarıyor. 100 Eşcinsel, okurlara, listede kimlerin olup olmadığını, kimlerin listenin neresinde olduğunu anlatırken kesinlikle kızdıran, aydınlatan ve eğlendiren bir kitap.


100 Eşcinsel Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 100 Eşcinsel


100 Eşcinsel Kitabı İndirme Linkleri


100 Eşcinsel Pdf İndirme Linkleri

100 Eşcinsel Yandex Disk Pdf İndir

100 Eşcinsel Google Drive Pdf İndir


100 Eşcinsel Epub İndirme Linkleri

100 Eşcinsel Yandex Disk Ebup İndir

100 Eşcinsel Google Drive Epub İndir


100 Eşcinsel Mobi İndirme Linkleri


100 Eşcinsel Yandex Disk Mobi İndir

100 Eşcinsel Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


100 Eşcinsel Etiketleri

100 Eşcinsel kitabı hakkında genel bilgiler, 100 Eşcinsel kitabının yazarı kimdir, 100 Eşcinsel kitabının özeti, 100 Eşcinsel pdf indirme linki, 100 Eşcinsel epub indirme linki, 100 Eşcinsel mobi indirme linki, 100 Eşcinsel kitabını indir, 100 Eşcinsel kitabı tanıtım bülteni, 100 Eşcinsel arka kapak yazısı, 100 Eşcinsel kitabı kaç sayfa, 100 Eşcinsel hangi yayınevi tarafından basıldı, 100 Eşcinsel kitabının türü nedir, 100 Eşcinsel kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information