-->

Göl Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Göl Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Göl kitabını inceleyeceğiz. Şenol Erdoğan tarafından yazılan Göl kitabı 2014-10-01 tarihinde yayınlanmıştır. Göl kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ALTIKIRKBEŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Göl hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şenol Erdoğan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Göl Kitabı Tanıtım Bülteni

Şenol Erdoğan tarafından kaleme alınmış Göl kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şenol Erdoğan kitap « yapmak »tan zaman bulabildiği süre dahilinde « kitap yazmak » ile de göbek bağını kopartamıyor. Kendi edebi serüvenini FÜG : İntihar Notları ile başlatan Erdoğan Kuzey Irak'ta yaşadığı militarist çatışma sürecini anlatıya dönüştürdüğü ÖLÜ ŞEHRİN RADYOSU –Bir Kuzey Irak Pornosu eseri sonrasında kırsala yakın bir tını ile kaleme aldığı gerçek kurmaca arasında gelip giden kurgu hikayesinde içsel anlatı serüvenini sürdürüyor. Yeni denilen Türk edebiyatı sıkıcılığından kurtulmak için güzel bir çözüm olabilir !


Göl Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Göl


Göl Kitabı İndirme Linkleri


Göl Pdf İndirme Linkleri

Göl Yandex Disk Pdf İndir

Göl Google Drive Pdf İndir


Göl Epub İndirme Linkleri

Göl Yandex Disk Ebup İndir

Göl Google Drive Epub İndir


Göl Mobi İndirme Linkleri


Göl Yandex Disk Mobi İndir

Göl Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Göl Etiketleri

Göl kitabı hakkında genel bilgiler, Göl kitabının yazarı kimdir, Göl kitabının özeti, Göl pdf indirme linki, Göl epub indirme linki, Göl mobi indirme linki, Göl kitabını indir, Göl kitabı tanıtım bülteni, Göl arka kapak yazısı, Göl kitabı kaç sayfa, Göl hangi yayınevi tarafından basıldı, Göl kitabının türü nedir, Göl kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information