-->

Zikzaklı Yol Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zikzaklı Yol Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zikzaklı Yol kitabını inceleyeceğiz. Anita Desai tarafından yazılan Zikzaklı Yol kitabı 2006-04-05 tarihinde yayınlanmıştır. Zikzaklı Yol kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GOA BASIM YAYIN - KELEPİR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zikzaklı Yol hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anita Desai tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zikzaklı Yol Kitabı Tanıtım Bülteni

Anita Desai tarafından kaleme alınmış Zikzaklı Yol kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Eric kararsız, garip bir genç adam, bir yazar adayı ve kendisine rağmen bir gezgindir. Kendisinden daha güvenli olan kız arkadaşının peşine takılarak memnuniyetle Meksika'ya gider, duyuları ona fazla yüklenip boğsa da zamanla daha eski bir dünyanın garipliği, renkleri ve gizemleri onu baştan çıkarır. Kendisini, yaklaşık yüz yıl önce Cornwall'dan gelen genç madencilerin zengin maden yataklarında çalışmış oldukları, artık pek fazla kişinin yaşamadığı 'hayalet' madenci kasabasında ailesinin izlerini ararken bulur. Meksika'ya Pancho Villa ile birlikte devrim gelene kadar... "Modern zamanların en iyi İngiliz dili romancılarından biri." Daily Telegraph "Anita Desai, Tolstoy'un mirasçılarından biri. Tıpkı onun gibi Desai'nin de duyusal, radikal ve esrarengiz kavrayışlı bir yazım tarzı var." The Times


Zikzaklı Yol Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zikzaklı Yol


Zikzaklı Yol Kitabı İndirme Linkleri


Zikzaklı Yol Pdf İndirme Linkleri

Zikzaklı Yol Yandex Disk Pdf İndir

Zikzaklı Yol Google Drive Pdf İndir


Zikzaklı Yol Epub İndirme Linkleri

Zikzaklı Yol Yandex Disk Ebup İndir

Zikzaklı Yol Google Drive Epub İndir


Zikzaklı Yol Mobi İndirme Linkleri


Zikzaklı Yol Yandex Disk Mobi İndir

Zikzaklı Yol Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zikzaklı Yol Etiketleri

Zikzaklı Yol kitabı hakkında genel bilgiler, Zikzaklı Yol kitabının yazarı kimdir, Zikzaklı Yol kitabının özeti, Zikzaklı Yol pdf indirme linki, Zikzaklı Yol epub indirme linki, Zikzaklı Yol mobi indirme linki, Zikzaklı Yol kitabını indir, Zikzaklı Yol kitabı tanıtım bülteni, Zikzaklı Yol arka kapak yazısı, Zikzaklı Yol kitabı kaç sayfa, Zikzaklı Yol hangi yayınevi tarafından basıldı, Zikzaklı Yol kitabının türü nedir, Zikzaklı Yol kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information