-->

Yol Günlüğü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yol Günlüğü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yol Günlüğü kitabını inceleyeceğiz. Michel de Montaigne tarafından yazılan Yol Günlüğü kitabı 2019-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Yol Günlüğü kitabı Mektup türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yol Günlüğü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michel de Montaigne tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yol Günlüğü Kitabı Tanıtım Bülteni

Michel de Montaigne tarafından kaleme alınmış Yol Günlüğü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Montaigne, 1580 yılında, 47 yaşındayken, Denemeler'inin ilk kitabını bastırdıktan sonra at sırtında Kuzey Fransa, İsviçre, Almanya (Kutsal Roma Germen İmparatorluğu) ve İtalya'yı kapsayacak uzun bir yolculuğa çıkar. Bu uzun yolculuğun anlatıldığı Yol Günlüğü'nün ilk bölümü Montaigne'in yazmanı, diğer bölümleri ise kendisi tarafından tutulur. Denemeler'iyle özdeşleşmiş Montaigne, bu sefer "seyyah" kimliğiyle karşımızda.


Yol Günlüğü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yol Günlüğü


Yol Günlüğü Kitabı İndirme Linkleri


Yol Günlüğü Pdf İndirme Linkleri

Yol Günlüğü Yandex Disk Pdf İndir

Yol Günlüğü Google Drive Pdf İndir


Yol Günlüğü Epub İndirme Linkleri

Yol Günlüğü Yandex Disk Ebup İndir

Yol Günlüğü Google Drive Epub İndir


Yol Günlüğü Mobi İndirme Linkleri


Yol Günlüğü Yandex Disk Mobi İndir

Yol Günlüğü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yol Günlüğü Etiketleri

Yol Günlüğü kitabı hakkında genel bilgiler, Yol Günlüğü kitabının yazarı kimdir, Yol Günlüğü kitabının özeti, Yol Günlüğü pdf indirme linki, Yol Günlüğü epub indirme linki, Yol Günlüğü mobi indirme linki, Yol Günlüğü kitabını indir, Yol Günlüğü kitabı tanıtım bülteni, Yol Günlüğü arka kapak yazısı, Yol Günlüğü kitabı kaç sayfa, Yol Günlüğü hangi yayınevi tarafından basıldı, Yol Günlüğü kitabının türü nedir, Yol Günlüğü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information