-->

Yokuş Yukarı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yokuş Yukarı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yokuş Yukarı kitabını inceleyeceğiz. Rıfat Ilgaz tarafından yazılan Yokuş Yukarı kitabı 2018-04-30 tarihinde yayınlanmıştır. 208 sayfa olarak yayınlanan Yokuş Yukarı kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup ÇINAR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yokuş Yukarı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rıfat Ilgaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yokuş Yukarı Kitabı Tanıtım Bülteni

Rıfat Ilgaz tarafından kaleme alınmış Yokuş Yukarı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Rıfat Ilgaz, Yokuş Yukarı'da, 1940'tan 1960'lı yıllara kadar süren Babıâli günlerini anlatıyor. Ilgaz, hapishane ve hastane arasında sürdürmeye çalıştığı gazetecilik yaşamının önemli bir bölümüne yer verdiği bu kitapta, Cağaloğlu'ndan ilginç kesitler sunuyor.  Ayrıca Sabahattin Ali, Orhan Veli, Sait Faik, Orhan Kemal, Aziz Nesin, Cahit Külebi, Yaşar Kemal, Turhan Selçuk, İlhan Selçuk, Can Yücel, Leylâ Erbil, Yusuf Ziya Ortaç gibi edebiyat ve basın dünyasının önemli isimleriyle paylaşımlarını aktarıyor. Rıfat Ilgaz'ın gazeteciliği sırasında karşılaştığı sıkıntılara rağmen mizahın gücünü kullanarak yazdığı anılarını okurken, Türkiye'nin bir dönemine tanıklık edeceksiniz.


Yokuş Yukarı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yokuş Yukarı


Yokuş Yukarı Kitabı İndirme Linkleri


Yokuş Yukarı Pdf İndirme Linkleri

Yokuş Yukarı Yandex Disk Pdf İndir

Yokuş Yukarı Google Drive Pdf İndir


Yokuş Yukarı Epub İndirme Linkleri

Yokuş Yukarı Yandex Disk Ebup İndir

Yokuş Yukarı Google Drive Epub İndir


Yokuş Yukarı Mobi İndirme Linkleri


Yokuş Yukarı Yandex Disk Mobi İndir

Yokuş Yukarı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yokuş Yukarı Etiketleri

Yokuş Yukarı kitabı hakkında genel bilgiler, Yokuş Yukarı kitabının yazarı kimdir, Yokuş Yukarı kitabının özeti, Yokuş Yukarı pdf indirme linki, Yokuş Yukarı epub indirme linki, Yokuş Yukarı mobi indirme linki, Yokuş Yukarı kitabını indir, Yokuş Yukarı kitabı tanıtım bülteni, Yokuş Yukarı arka kapak yazısı, Yokuş Yukarı kitabı kaç sayfa, Yokuş Yukarı hangi yayınevi tarafından basıldı, Yokuş Yukarı kitabının türü nedir, Yokuş Yukarı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information