-->

Sırça Hayaller Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sırça Hayaller Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sırça Hayaller kitabını inceleyeceğiz. Linda Francis Lee tarafından yazılan Sırça Hayaller kitabı 2017-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Sırça Hayaller kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EKSİK PARÇA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sırça Hayaller hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Linda Francis Lee tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sırça Hayaller Kitabı Tanıtım Bülteni

Linda Francis Lee tarafından kaleme alınmış Sırça Hayaller kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kalbinin sesini dinleme ve kendin olma cesareti üzerine yazılmış mükemmel bir roman Sırça Hayaller. Yeni bir hayata başlamak için ani bir kararla New York'a taşınan Portia, en büyük desteği kız kardeşlerinden ve aile geleneği olan yemek yapmaktan alır. Onun, yaptığı yemeklerle herkesin derdine çare bulmak gibi çok özel bir yeteneği vardır. Yeteneği bu kez onu, hayatının fırsatına götürür ve bir anda ortaya çıkan geçmişin sırları hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını kanıtlar. Böylece kısık ateşte kaynayan kremanın içinde eriyen çikolata gibi bir aşk doğar. Bir parça aşk hikâyesi, bir parça aile meselesi, biraz entrika ve çokça hüzünle harmanlanmış, güçlü kadın karakterleriyle dikkat çeken Sırça Hayaller mutlaka okumanız gereken bir roman


Sırça Hayaller Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sırça Hayaller


Sırça Hayaller Kitabı İndirme Linkleri


Sırça Hayaller Pdf İndirme Linkleri

Sırça Hayaller Yandex Disk Pdf İndir

Sırça Hayaller Google Drive Pdf İndir


Sırça Hayaller Epub İndirme Linkleri

Sırça Hayaller Yandex Disk Ebup İndir

Sırça Hayaller Google Drive Epub İndir


Sırça Hayaller Mobi İndirme Linkleri


Sırça Hayaller Yandex Disk Mobi İndir

Sırça Hayaller Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sırça Hayaller Etiketleri

Sırça Hayaller kitabı hakkında genel bilgiler, Sırça Hayaller kitabının yazarı kimdir, Sırça Hayaller kitabının özeti, Sırça Hayaller pdf indirme linki, Sırça Hayaller epub indirme linki, Sırça Hayaller mobi indirme linki, Sırça Hayaller kitabını indir, Sırça Hayaller kitabı tanıtım bülteni, Sırça Hayaller arka kapak yazısı, Sırça Hayaller kitabı kaç sayfa, Sırça Hayaller hangi yayınevi tarafından basıldı, Sırça Hayaller kitabının türü nedir, Sırça Hayaller kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information