-->

Sputnik Sevgilim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sputnik Sevgilim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sputnik Sevgilim kitabını inceleyeceğiz. Haruki Murakami tarafından yazılan Sputnik Sevgilim kitabı 2016-10-11 tarihinde yayınlanmıştır. Sputnik Sevgilim kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sputnik Sevgilim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Haruki Murakami tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sputnik Sevgilim Kitabı Tanıtım Bülteni

Haruki Murakami tarafından kaleme alınmış Sputnik Sevgilim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben âşık oldum. Şüphe yok. Buz soğuktur, gül kırmızı. Ve bu aşk beni sürükleyip bir yerlere götürmeye çalışıyor; öyle güçlü bir akıntı ki ondan kendimi korumam neredeyse olanaksız. Ama artık dönüş yok.  Kendimi bu akıntıya bırakmak dışında bir şey yapamam. Yanıp kül olsam da, yok olup gitsem de.   Japonya'dan bir Yunan adasına uzanan, üç kişiyi birbirine kenetleyen büyüleyici bir aşkın hikâyesi. Haruki Murakami'den düşlerinize sızacak bir roman...


Sputnik Sevgilim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sputnik Sevgilim


Sputnik Sevgilim Kitabı İndirme Linkleri


Sputnik Sevgilim Pdf İndirme Linkleri

Sputnik Sevgilim Yandex Disk Pdf İndir

Sputnik Sevgilim Google Drive Pdf İndir


Sputnik Sevgilim Epub İndirme Linkleri

Sputnik Sevgilim Yandex Disk Ebup İndir

Sputnik Sevgilim Google Drive Epub İndir


Sputnik Sevgilim Mobi İndirme Linkleri


Sputnik Sevgilim Yandex Disk Mobi İndir

Sputnik Sevgilim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sputnik Sevgilim Etiketleri

Sputnik Sevgilim kitabı hakkında genel bilgiler, Sputnik Sevgilim kitabının yazarı kimdir, Sputnik Sevgilim kitabının özeti, Sputnik Sevgilim pdf indirme linki, Sputnik Sevgilim epub indirme linki, Sputnik Sevgilim mobi indirme linki, Sputnik Sevgilim kitabını indir, Sputnik Sevgilim kitabı tanıtım bülteni, Sputnik Sevgilim arka kapak yazısı, Sputnik Sevgilim kitabı kaç sayfa, Sputnik Sevgilim hangi yayınevi tarafından basıldı, Sputnik Sevgilim kitabının türü nedir, Sputnik Sevgilim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information