-->

Papağan Teoremi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Papağan Teoremi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Papağan Teoremi kitabını inceleyeceğiz. Denis Guedj tarafından yazılan Papağan Teoremi kitabı 2018-07-23 tarihinde yayınlanmıştır. Papağan Teoremi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Papağan Teoremi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Denis Guedj tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Papağan Teoremi Kitabı Tanıtım Bülteni

Denis Guedj tarafından kaleme alınmış Papağan Teoremi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çözülemeyen bir cinayet ve konuşan bir papağan matematik tarihiyle birleşirse ne olur? Paris'te küçük bir kitabevinin sahibi olan yaşlı Mösyö Ruche'e Amazon'larda yaşayan eski arkadaşı Grosrouvre, tarihi matematik kitaplarından oluşan çok değerli bir koleksiyon gönderir. Annesi ve ikiz kardeşleriyle Mösyö Ruche'ün yanında yaşayan ve sağır olan küçük Max'ın iki haydudun yakalamaya çalıştığı bir papağanı kurtarıp eve getirmesiyle kitapların değeri daha da artar, çünkü Grosrouvre, kendisine ait olan ve matematikten anlayan bu papağana önemli bilgiler emanet etmiştir. Bunu bilmeyen Mösyö Ruche, papağanın yardımıyla Max ve kardeşlerine matematik formüllerinin ve kuramlarının güzelliğini ve şaşırtıcılığını anlatmaya çalışırken bir yandan da kitaplarla bağlantılı olan bir cinayetin üzerindeki perdeyi kaldırmaya çalışır.


Papağan Teoremi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Papağan Teoremi


Papağan Teoremi Kitabı İndirme Linkleri


Papağan Teoremi Pdf İndirme Linkleri

Papağan Teoremi Yandex Disk Pdf İndir

Papağan Teoremi Google Drive Pdf İndir


Papağan Teoremi Epub İndirme Linkleri

Papağan Teoremi Yandex Disk Ebup İndir

Papağan Teoremi Google Drive Epub İndir


Papağan Teoremi Mobi İndirme Linkleri


Papağan Teoremi Yandex Disk Mobi İndir

Papağan Teoremi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Papağan Teoremi Etiketleri

Papağan Teoremi kitabı hakkında genel bilgiler, Papağan Teoremi kitabının yazarı kimdir, Papağan Teoremi kitabının özeti, Papağan Teoremi pdf indirme linki, Papağan Teoremi epub indirme linki, Papağan Teoremi mobi indirme linki, Papağan Teoremi kitabını indir, Papağan Teoremi kitabı tanıtım bülteni, Papağan Teoremi arka kapak yazısı, Papağan Teoremi kitabı kaç sayfa, Papağan Teoremi hangi yayınevi tarafından basıldı, Papağan Teoremi kitabının türü nedir, Papağan Teoremi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information