-->

Mongoliad İkinci Kitap Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mongoliad İkinci Kitap Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mongoliad İkinci Kitap kitabını inceleyeceğiz. Greg Bear tarafından yazılan Mongoliad İkinci Kitap kitabı 2014-04-04 tarihinde yayınlanmıştır. Mongoliad İkinci Kitap kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mongoliad İkinci Kitap hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Greg Bear tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mongoliad İkinci Kitap Kitabı Tanıtım Bülteni

Greg Bear tarafından kaleme alınmış Mongoliad İkinci Kitap kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İlk önce internet ortamında bölümler halinde yayınlanan ve akıllı telefon uygulamalarıyla kulaktan kulağa yayılan MONGOLIAD, gördüğü büyük ilgi üzerine yaratıcıları tarafından gözden geçirilerek kitaba dönüştürülmüştü. Bilimkurgunun önemli yazarlarından Neal Stephenson önderliğinde bir araya gelen isimler, ayrı ayrı yeteneklerini konuşturup ortak bir romana imza atmıştı. Sadece yazarlar değil, bilgisayar programcıları, görsel sanatçılar, film yapımcılarının da birlikte giriştiği bu ilginç proje, en sonunda elle tutulur bir roman haline gelmişti. Ünlü yazarların tarihsel kurguya yeni bir soluk kazandırdığı ikinci Mongoliad kitabında, macera tüm hızıyla devam ediyor! Cnán'ın rehberliğindeki Kalkan-Biraderleri, Moğol İmparatorluğu'nun kalbine doğru çıktıkları serüvenlerini sürdürmektedir. Fakat ezeli rakipleri Livonya Kılıç Biraderleri'yle karşılaşmaları yetmiyormuş gibi, peşlerine takılan amansız Moğol komutanıyla da uğraşmak zorundadırlar. Yine de vazgeçmeye hiç niyetleri yoktur; aksi takdirde bildikleri dünyanın sona ereceğini çok iyi biliyorlardır çünkü. Saray hayatına alışmaya çalışan Ganşuk, Ögeday Han'ı içine düştüğü içki belasından kurtarmaya çabalamaktadır. Ancak saray entrikaları, ezeli düşmanı Munokhoy ve Kağan'ın eşleri bu görevi hiç de kolaylaştırmamaktadır. Yine de genç savaşçının alışık olmadığı bu savaş meydanından çekilmek gibi bir seçeneği yoktur; çünkü İmparatorluk'un kaderinin buna bağlı olduğunu çok iyi bilmektedir.


Mongoliad İkinci Kitap Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mongoliad İkinci Kitap


Mongoliad İkinci Kitap Kitabı İndirme Linkleri


Mongoliad İkinci Kitap Pdf İndirme Linkleri

Mongoliad İkinci Kitap Yandex Disk Pdf İndir

Mongoliad İkinci Kitap Google Drive Pdf İndir


Mongoliad İkinci Kitap Epub İndirme Linkleri

Mongoliad İkinci Kitap Yandex Disk Ebup İndir

Mongoliad İkinci Kitap Google Drive Epub İndir


Mongoliad İkinci Kitap Mobi İndirme Linkleri


Mongoliad İkinci Kitap Yandex Disk Mobi İndir

Mongoliad İkinci Kitap Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mongoliad İkinci Kitap Etiketleri

Mongoliad İkinci Kitap kitabı hakkında genel bilgiler, Mongoliad İkinci Kitap kitabının yazarı kimdir, Mongoliad İkinci Kitap kitabının özeti, Mongoliad İkinci Kitap pdf indirme linki, Mongoliad İkinci Kitap epub indirme linki, Mongoliad İkinci Kitap mobi indirme linki, Mongoliad İkinci Kitap kitabını indir, Mongoliad İkinci Kitap kitabı tanıtım bülteni, Mongoliad İkinci Kitap arka kapak yazısı, Mongoliad İkinci Kitap kitabı kaç sayfa, Mongoliad İkinci Kitap hangi yayınevi tarafından basıldı, Mongoliad İkinci Kitap kitabının türü nedir, Mongoliad İkinci Kitap kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information