-->

Madam Bovary Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Madam Bovary Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Madam Bovary kitabını inceleyeceğiz. Gustave Flaubert tarafından yazılan Madam Bovary kitabı 2009-11-23 tarihinde yayınlanmıştır. Madam Bovary kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NTV YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Madam Bovary hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gustave Flaubert tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Madam Bovary Kitabı Tanıtım Bülteni

Gustave Flaubert tarafından kaleme alınmış Madam Bovary kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gerçekçilik akımını başlatan yazar Gustave Flaubert'in bugün dünya edebiyatının temel taşlarından biri sayılan ünlü romanı Madam Bovary, Çizgi Roman Dünya Klasikleri serisinin beşinci kitabı olarak piyasada. 1850'de arkadaşlarıyla Doğu'ya yaptığı iki yıllık seyahatten döner dönmez yeni eserini yazmaya başlayan Gustave Flaubert'i şöhrete işte bu roman, Madam Bovary kavuşturdu.Yazar, bu romanda romantik aşk ve şehvet hayallerine kapılmış Emma'nın derinlikli bir portresini çizer. Bu gerçekçi portre onu 19. yüzyılın en meşhur ve etkin yazarlarından biri yapar. Gustave Flaubert'in 1851 ile 1856 yılları arasında beş yılını ayırıp 35 yaşında tamamladığı, defalarca yeniden yazdığı, tek bir paragrafı üzerinde günlerce durduğu bu şaheser kısa şöyle özetlenebilir: Louis-Philippe hükümranlığı sırasında genç ve güzelliğinin doruğundaki Emma, çalışkan, ama bir o kadar da sıkıcı hekim Charles Bovary ile evlendiğinde, ilk bakışta gayet sıradan bir öykü başlamış gibi görünür. Bu dönemde insanlar para ve toplumsal mevkiden başka şey düşünmezler. Katıldıkları bir baloda ihtişamı ve toplumun ayrıcalıklı üst kesimini keşfeden Emma, kocasının sıradan ilgisinden yavaş yavaş uzaklaşır. Önce hayallerine sığınır, ardından baştan çıkartılmaya razı olur, gitgide borçlarını ve sevgililerini arttırır, aradığı mutluluğu kimsede bulamayınca da çökmüş, kaybolmuş bir halde, boşa harcadığı hayatının utancından kendini kurtaracak bir çıkış arar.


Madam Bovary Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Madam Bovary


Madam Bovary Kitabı İndirme Linkleri


Madam Bovary Pdf İndirme Linkleri

Madam Bovary Yandex Disk Pdf İndir

Madam Bovary Google Drive Pdf İndir


Madam Bovary Epub İndirme Linkleri

Madam Bovary Yandex Disk Ebup İndir

Madam Bovary Google Drive Epub İndir


Madam Bovary Mobi İndirme Linkleri


Madam Bovary Yandex Disk Mobi İndir

Madam Bovary Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Madam Bovary Etiketleri

Madam Bovary kitabı hakkında genel bilgiler, Madam Bovary kitabının yazarı kimdir, Madam Bovary kitabının özeti, Madam Bovary pdf indirme linki, Madam Bovary epub indirme linki, Madam Bovary mobi indirme linki, Madam Bovary kitabını indir, Madam Bovary kitabı tanıtım bülteni, Madam Bovary arka kapak yazısı, Madam Bovary kitabı kaç sayfa, Madam Bovary hangi yayınevi tarafından basıldı, Madam Bovary kitabının türü nedir, Madam Bovary kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information