-->

Kutup Soğuğu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kutup Soğuğu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kutup Soğuğu kitabını inceleyeceğiz. Arnaldur Indridason tarafından yazılan Kutup Soğuğu kitabı 2015-08-12 tarihinde yayınlanmıştır. Kutup Soğuğu kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kutup Soğuğu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Arnaldur Indridason tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kutup Soğuğu Kitabı Tanıtım Bülteni

Arnaldur Indridason tarafından kaleme alınmış Kutup Soğuğu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bir orman olması için kaç ağaç gerekir?"  Reykjavík kutup soğuğuna teslim olmuşken, oyun parkında on yaşlarında, çekik gözlü, esmer bir oğlan çocuğunun cesedi bulunur. Küçük Elías, buz tutmuş bir kan gölünün ortasında uyuyor gibidir. Acaba bu bir kaza mıdır? Yoksa çocuk öldürülmüş müdür? Cinayet Masası dedektifi Erlendur ile yardımcıları Elínborg ve  Sigurdur Óli'nin tüylerini ürperten olayın bir cinayet olduğu çok geçmeden anlaşılır. Yarı Taylandlı Elías'ın ağabeyi de ortadan kaybolmuştur. Dedektifler yabancı düşmanlığından şüphelenerek olayı araştırmaya koyulurlar.  Cinayetin esrar perdesi aralanırken, Elías'ın ölümü Erlendur'u çocukken kaybolan kardeşinin trajik hikâyesiyle de yüzleştirecektir… İzlandalı dedektif Erlendur'un bu macerasını da elinizden bırakamayacaksınız… 


Kutup Soğuğu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kutup Soğuğu


Kutup Soğuğu Kitabı İndirme Linkleri


Kutup Soğuğu Pdf İndirme Linkleri

Kutup Soğuğu Yandex Disk Pdf İndir

Kutup Soğuğu Google Drive Pdf İndir


Kutup Soğuğu Epub İndirme Linkleri

Kutup Soğuğu Yandex Disk Ebup İndir

Kutup Soğuğu Google Drive Epub İndir


Kutup Soğuğu Mobi İndirme Linkleri


Kutup Soğuğu Yandex Disk Mobi İndir

Kutup Soğuğu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kutup Soğuğu Etiketleri

Kutup Soğuğu kitabı hakkında genel bilgiler, Kutup Soğuğu kitabının yazarı kimdir, Kutup Soğuğu kitabının özeti, Kutup Soğuğu pdf indirme linki, Kutup Soğuğu epub indirme linki, Kutup Soğuğu mobi indirme linki, Kutup Soğuğu kitabını indir, Kutup Soğuğu kitabı tanıtım bülteni, Kutup Soğuğu arka kapak yazısı, Kutup Soğuğu kitabı kaç sayfa, Kutup Soğuğu hangi yayınevi tarafından basıldı, Kutup Soğuğu kitabının türü nedir, Kutup Soğuğu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information