-->

Korku Kitabı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Korku Kitabı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Korku Kitabı kitabını inceleyeceğiz. Emine Gürsoy Naskali tarafından yazılan Korku Kitabı kitabı 2014-07-17 tarihinde yayınlanmıştır. Korku Kitabı kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Korku Kitabı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emine Gürsoy Naskali tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Korku Kitabı Kitabı Tanıtım Bülteni

Emine Gürsoy Naskali tarafından kaleme alınmış Korku Kitabı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Korku Kitabı, kültürümüzde korku ile ilgili birikimin kayda geçirilmesini amaçlamıştır. İlk yazılı kayıtlarda korku anlamına gelen kelimeler incelenmiştir. İnsanları ürküten hayvanların isimlerini telaffuz etmemek de bir korku ve tedbir alametidir. Kültürümüzde korkulan hayvanlara verilen bir hayli takma isim vardır. Kök salmış korkuları masallarda tesbit ediyoruz. Klasik edebiyat ve modern dönem romanları da elbette korkulara değiniyor. Çünkü korku yaşamın çok gerçek bir parçasıdır. Kitabın Korku Hikayeleri bölümünde genç insanların içten gelen ifadelerle korku anlarını anlattıkları 800'e yakın anı yer alıyor. Ölümden, daha doğrusu yakınlarını kaybetmekten, kazalardan, köpeklerden, üç harflilerden, mahçub olmaktan ve daha bir çok sebeple korkularımız var. Korkulan unsurlar ve korkunun kaynağını bertaraf etmek için neler yapıldığı bahisleri halk kültürünün gelişmiş bir alanına giriyor. .


Korku Kitabı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Korku Kitabı


Korku Kitabı Kitabı İndirme Linkleri


Korku Kitabı Pdf İndirme Linkleri

Korku Kitabı Yandex Disk Pdf İndir

Korku Kitabı Google Drive Pdf İndir


Korku Kitabı Epub İndirme Linkleri

Korku Kitabı Yandex Disk Ebup İndir

Korku Kitabı Google Drive Epub İndir


Korku Kitabı Mobi İndirme Linkleri


Korku Kitabı Yandex Disk Mobi İndir

Korku Kitabı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Korku Kitabı Etiketleri

Korku Kitabı kitabı hakkında genel bilgiler, Korku Kitabı kitabının yazarı kimdir, Korku Kitabı kitabının özeti, Korku Kitabı pdf indirme linki, Korku Kitabı epub indirme linki, Korku Kitabı mobi indirme linki, Korku Kitabı kitabını indir, Korku Kitabı kitabı tanıtım bülteni, Korku Kitabı arka kapak yazısı, Korku Kitabı kitabı kaç sayfa, Korku Kitabı hangi yayınevi tarafından basıldı, Korku Kitabı kitabının türü nedir, Korku Kitabı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information