-->

Kod Adı: Hain Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kod Adı: Hain Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kod Adı: Hain kitabını inceleyeceğiz. Karen Cleveland tarafından yazılan Kod Adı: Hain kitabı 2019-03-18 tarihinde yayınlanmıştır. Kod Adı: Hain kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kod Adı: Hain hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Karen Cleveland tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kod Adı: Hain Kitabı Tanıtım Bülteni

Karen Cleveland tarafından kaleme alınmış Kod Adı: Hain kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bu kitabı bitirmek için sabahlamak isteyeceksiniz." -Lee Child   Mükemmel bir eş ve baba, aynı zamanda mükemmel bir yalancı olabilir miydi?   Vivian Miller başarılı bir CIA analistiydi. Çok sevdiği bir eşi ve dört çocuğu vardı. Ancak bu mutlu hayatı bir gün altüst oldu. Şoke edici bir şeyi keşfetmesiyle beraber sadece eşinden değil, tanıştıkları andan itibaren yaşadığı her şey ve tanıştığı herkesten şüphelenmeye başlayacaktı. Eşini çok iyi tanıdığını sanıyor ama artık hepsinin bir yalandan ibaret olup olmadığını düşünüyordu. Gerçekleri öğrenmek için ne kadar ileriye gidecekti? Yoksa gerçekleri öğrenmekten kaçabilecek miydi? "İlk bölümü okuduktan sonra kitabı bir saatliğine de olsa kenara bırakacak birkaç okur olacaktır. Ama dönecekler. Bizim gibi onlar da kitabı ellerinden bırakamayıp öğle yemeklerini atlayacak, uykusuz kalacak ve sonuna kadar gelmeden doymayacak."  –John Grisham "Bir tahminde bulunacağım: Eğer ilk bölümü okursanız, ikincisini de okuyacaksınız. İkinci bölümü okursanız akşam yemeğini kaçıracak, sabaha kadar okumaya devam edecek ve ertesi sabah işe yorgun gideceksiniz. İşte bu, o türden bir kitap. İnanılmaz."  –Lee Child "Evcimenlikle aldatmacanın iç içe geçtiği çarpıcı bir hikâye. Cleveland her sayfada gerilimi fevkalade bir şekilde artırıyor. Son sayfaya kadar elinizden bırakamayacaksınız."  –Shari Lapena, Yan Evin Sırrı'nın, New York Times çoksatan yazarı


Kod Adı: Hain Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kod Adı: Hain


Kod Adı: Hain Kitabı İndirme Linkleri


Kod Adı: Hain Pdf İndirme Linkleri

Kod Adı: Hain Yandex Disk Pdf İndir

Kod Adı: Hain Google Drive Pdf İndir


Kod Adı: Hain Epub İndirme Linkleri

Kod Adı: Hain Yandex Disk Ebup İndir

Kod Adı: Hain Google Drive Epub İndir


Kod Adı: Hain Mobi İndirme Linkleri


Kod Adı: Hain Yandex Disk Mobi İndir

Kod Adı: Hain Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kod Adı: Hain Etiketleri

Kod Adı: Hain kitabı hakkında genel bilgiler, Kod Adı: Hain kitabının yazarı kimdir, Kod Adı: Hain kitabının özeti, Kod Adı: Hain pdf indirme linki, Kod Adı: Hain epub indirme linki, Kod Adı: Hain mobi indirme linki, Kod Adı: Hain kitabını indir, Kod Adı: Hain kitabı tanıtım bülteni, Kod Adı: Hain arka kapak yazısı, Kod Adı: Hain kitabı kaç sayfa, Kod Adı: Hain hangi yayınevi tarafından basıldı, Kod Adı: Hain kitabının türü nedir, Kod Adı: Hain kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information