-->

Kirese & Aşkın Bittiği Yer Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabını inceleyeceğiz. Timuçin Fındık tarafından yazılan Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabı 2011-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup PİA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kirese & Aşkın Bittiği Yer hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Timuçin Fındık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Kitabı Tanıtım Bülteni

Timuçin Fındık tarafından kaleme alınmış Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Başak yine gülümsedi. Hoşuna gitmişti onu sıkıştırmak. Bocalamasını görmek güzeldi. Demek utangaçlığı da vardı ve bocalıyordu. Sevmişti bu adamı. Ama acele etmemeliydi. Çoğu erkek ilk başlarda kendisini çok iyi saklardı. Önce çok nazik, çok kibar bir görüntü çizer, avını elde etti mi hemen tornistan yapıp değiştirirdir. Bu adam da onlardan olabilirdi. Hem de derinden sevmişti. Kalpten sevmişti. Dolu dolu. İliklerinde hissetmişti. Havalarda uçmuş, yere ayak basmamış, geceleri uyuyamamıştı. Gözleri kapanmış ama o uyumamıştı. İçinden yine sevmeye devam etmişti. Rüyalarına çağırmıştı onu. Aşkın peşinden koşarsan eğer, bil ki yolun sonunda hüzün seni bekliyor olacak


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kirese & Aşkın Bittiği Yer


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Kitabı İndirme Linkleri


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Pdf İndirme Linkleri

Kirese & Aşkın Bittiği Yer Yandex Disk Pdf İndir

Kirese & Aşkın Bittiği Yer Google Drive Pdf İndir


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Epub İndirme Linkleri

Kirese & Aşkın Bittiği Yer Yandex Disk Ebup İndir

Kirese & Aşkın Bittiği Yer Google Drive Epub İndir


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Mobi İndirme Linkleri


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Yandex Disk Mobi İndir

Kirese & Aşkın Bittiği Yer Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kirese & Aşkın Bittiği Yer Etiketleri

Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabı hakkında genel bilgiler, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabının yazarı kimdir, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabının özeti, Kirese & Aşkın Bittiği Yer pdf indirme linki, Kirese & Aşkın Bittiği Yer epub indirme linki, Kirese & Aşkın Bittiği Yer mobi indirme linki, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabını indir, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabı tanıtım bülteni, Kirese & Aşkın Bittiği Yer arka kapak yazısı, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabı kaç sayfa, Kirese & Aşkın Bittiği Yer hangi yayınevi tarafından basıldı, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabının türü nedir, Kirese & Aşkın Bittiği Yer kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information