-->

Hasret & Başka Hayatlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hasret & Başka Hayatlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hasret & Başka Hayatlar kitabını inceleyeceğiz. Hüseyin Ayhan tarafından yazılan Hasret & Başka Hayatlar kitabı 2016-12-26 tarihinde yayınlanmıştır. Hasret & Başka Hayatlar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hasret & Başka Hayatlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüseyin Ayhan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hasret & Başka Hayatlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüseyin Ayhan tarafından kaleme alınmış Hasret & Başka Hayatlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bugüne dair sustuğum şeyler var, hiç konuşmadıklarım. İçinde kaybolduğum şehirler, yine içimde kaybolup giden insanlar… Geçmişin anılarını canlı tutmak ve bugünlere katkı sunmak adına, belki de dünle bugünleri bir arada yaşıyor insan... Kâh geçmişe yolculuk yaparak, kâh bugünleri yaşayarak, kâh geleceğin hayallerini kurarak...   Vatan ve memleket özlemi, anaya duyulan hasret ve özlem gibidir. Memleketin havası, güneşi, sokakları, hatırlandıkça insanın göz pınarları dolar,  çünkü memleket sevgidir, özlemdir, hasrettir. Köyümün yetişkinleri, kız çocuklarını okutmayan, okuyamayan ve bunu inanca bağlayan anne babalar vardı. Oysa ilk ayet "İKRA", oku değil miydi? Bu nedenle bir sonraki kuşak anneler ve babalar çocuklarına ümit oldular, kol kanat oldular ve onları okutarak kollarına altın bilezik takıyorlardı, yani okuyamamışlığın ezikliğini yaşayan anne ve babalar, çocuklarına okuma olanağını sonuna kadar sunmuşlardı. Annem aslında en büyük aşıyı yapmıştı; kendi kendime yetebilme aşısıydı, bir türlü kimselerin bana anlatamadığı, ya da anlattıkları halde benim anlamadığım konuydu bu, hayatla mücadele ederken anladım ben bunu…


Hasret & Başka Hayatlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hasret & Başka Hayatlar


Hasret & Başka Hayatlar Kitabı İndirme Linkleri


Hasret & Başka Hayatlar Pdf İndirme Linkleri

Hasret & Başka Hayatlar Yandex Disk Pdf İndir

Hasret & Başka Hayatlar Google Drive Pdf İndir


Hasret & Başka Hayatlar Epub İndirme Linkleri

Hasret & Başka Hayatlar Yandex Disk Ebup İndir

Hasret & Başka Hayatlar Google Drive Epub İndir


Hasret & Başka Hayatlar Mobi İndirme Linkleri


Hasret & Başka Hayatlar Yandex Disk Mobi İndir

Hasret & Başka Hayatlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hasret & Başka Hayatlar Etiketleri

Hasret & Başka Hayatlar kitabı hakkında genel bilgiler, Hasret & Başka Hayatlar kitabının yazarı kimdir, Hasret & Başka Hayatlar kitabının özeti, Hasret & Başka Hayatlar pdf indirme linki, Hasret & Başka Hayatlar epub indirme linki, Hasret & Başka Hayatlar mobi indirme linki, Hasret & Başka Hayatlar kitabını indir, Hasret & Başka Hayatlar kitabı tanıtım bülteni, Hasret & Başka Hayatlar arka kapak yazısı, Hasret & Başka Hayatlar kitabı kaç sayfa, Hasret & Başka Hayatlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Hasret & Başka Hayatlar kitabının türü nedir, Hasret & Başka Hayatlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information