-->

Hardan Haleye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hardan Haleye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hardan Haleye kitabını inceleyeceğiz. Zehra Dursun tarafından yazılan Hardan Haleye kitabı 2012-06-01 tarihinde yayınlanmıştır. Hardan Haleye kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AKART YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hardan Haleye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zehra Dursun tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hardan Haleye Kitabı Tanıtım Bülteni

Zehra Dursun tarafından kaleme alınmış Hardan Haleye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ben" demenin bencillik olmadığını anlayabilmem için kırk yılım geçti. Ömrümün en genç ve en güzel kırk yılı… Ama şu an bulunduğum noktada hayıflanmak, "keşke"lere kapılmak istemiyorum. Şu an, yıllarımı verdiğim ve bedelini ödediğim tecrübeye, yani hayatıma, yani kendime sahip çıkmak istiyorum. Bundan sonra "keşke"lerim olmasın istiyorum… Bundan sonra bir bedel ödeyeceksem kendi hatalarımın bedelini ödemek istiyorum… Hayatımı bir başkasının, başkalarının, toplumun hatta en yakınlarımın; istek, inanç ve taleplerine göre düzenlemek istemiyorum… Bir başkasına göre hayatı düzenlemenin, kendi kendine ihanet, kendinden uzaklaşmak, yozlaşmak olduğunu biliyorum… Bazen bir şeyler, ölüm kalım savaşıymış gibi yaşanır. Bu, dışarıdan bakan biri için çok basit, çok aptalca, çok ahmakça görülebilir. Ancak o, dışarıdan bakan biridir. Siz içeriden bakan biri olarak kendiniz için neyin önemli olduğunu; korumanız gereken değerin ne olduğunu çok daha iyi bilirsiniz. Dışarıdan bakanların sayısal çoğunluğu oluşturmaları; nüfuz ve mevki sahibi olmaları; "kelli felli" olmaları bu gerçeği değiştirmez. Bu gerçeği siz bile değiştiremezsiniz. Tüm dış dünyadan sıyrılıp başınızı yastığa koyduğunuzda içeriden, derinlerden gelen ince sızıyı, cesur çağrıyı siz bile susturamazsınız…


Hardan Haleye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hardan Haleye


Hardan Haleye Kitabı İndirme Linkleri


Hardan Haleye Pdf İndirme Linkleri

Hardan Haleye Yandex Disk Pdf İndir

Hardan Haleye Google Drive Pdf İndir


Hardan Haleye Epub İndirme Linkleri

Hardan Haleye Yandex Disk Ebup İndir

Hardan Haleye Google Drive Epub İndir


Hardan Haleye Mobi İndirme Linkleri


Hardan Haleye Yandex Disk Mobi İndir

Hardan Haleye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hardan Haleye Etiketleri

Hardan Haleye kitabı hakkında genel bilgiler, Hardan Haleye kitabının yazarı kimdir, Hardan Haleye kitabının özeti, Hardan Haleye pdf indirme linki, Hardan Haleye epub indirme linki, Hardan Haleye mobi indirme linki, Hardan Haleye kitabını indir, Hardan Haleye kitabı tanıtım bülteni, Hardan Haleye arka kapak yazısı, Hardan Haleye kitabı kaç sayfa, Hardan Haleye hangi yayınevi tarafından basıldı, Hardan Haleye kitabının türü nedir, Hardan Haleye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information