-->

Hanım Mektupları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hanım Mektupları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hanım Mektupları kitabını inceleyeceğiz. Safveti Ziya tarafından yazılan Hanım Mektupları kitabı 2016-02-16 tarihinde yayınlanmıştır. Hanım Mektupları kitabı Diğer türünde yayınlanmış olup CÜMLE yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hanım Mektupları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Safveti Ziya tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hanım Mektupları Kitabı Tanıtım Bülteni

Safveti Ziya tarafından kaleme alınmış Hanım Mektupları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Marcel Prevost'nun Kadın Mektupları adıyla Turkceye cevrilerek 1897'de kitap olarak cıkarılan eseri, donemin yazarları tarafından heyecanla karşılanır. Once Safveti Ziya, Servet-i Funun Mecmuası'nda Hanım Mektupları'nı yayımlamaya başlar; ardından da benzer tarzda metinler donemin dergilerinde gorunur. Boylece bir yazma tarzı doğar. Hikaye etmenin mektup formu kullanılarak gercekleştirildiği bu tarzın Turkcede ilk orneklerinden biri olması bakımından Hanım Mektupları, onemli bir melez metindir.


Hanım Mektupları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hanım Mektupları


Hanım Mektupları Kitabı İndirme Linkleri


Hanım Mektupları Pdf İndirme Linkleri

Hanım Mektupları Yandex Disk Pdf İndir

Hanım Mektupları Google Drive Pdf İndir


Hanım Mektupları Epub İndirme Linkleri

Hanım Mektupları Yandex Disk Ebup İndir

Hanım Mektupları Google Drive Epub İndir


Hanım Mektupları Mobi İndirme Linkleri


Hanım Mektupları Yandex Disk Mobi İndir

Hanım Mektupları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hanım Mektupları Etiketleri

Hanım Mektupları kitabı hakkında genel bilgiler, Hanım Mektupları kitabının yazarı kimdir, Hanım Mektupları kitabının özeti, Hanım Mektupları pdf indirme linki, Hanım Mektupları epub indirme linki, Hanım Mektupları mobi indirme linki, Hanım Mektupları kitabını indir, Hanım Mektupları kitabı tanıtım bülteni, Hanım Mektupları arka kapak yazısı, Hanım Mektupları kitabı kaç sayfa, Hanım Mektupları hangi yayınevi tarafından basıldı, Hanım Mektupları kitabının türü nedir, Hanım Mektupları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information