-->

Hanım Ağa 2 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hanım Ağa 2 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hanım Ağa 2 kitabını inceleyeceğiz. Nurer Uğurlu tarafından yazılan Hanım Ağa 2 kitabı 2017-12-12 tarihinde yayınlanmıştır. Hanım Ağa 2 kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ÖRGÜN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hanım Ağa 2 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nurer Uğurlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hanım Ağa 2 Kitabı Tanıtım Bülteni

Nurer Uğurlu tarafından kaleme alınmış Hanım Ağa 2 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dünya Savaşı'ndan az önce modern tarım araçları ilk kez Adana ve İzmir vilâyetlerinde görülmüştür. Adana bölgesinde daha çok Alman yapısı buharlı lokomobiller, harman makineleri, demir pulluklar satın alınmıştı. İzmir bölgesinde ise ABD yapısı araçları kullanılmıştı. Savaştan beri buharlı Alman traktörlerinin yerini motorlu hafif İtalyan, Fransız ve Amerikan tarktörleri almaktadır. Türkiye toprağı, pek çok yerde ağır olduğundan güçlü traktörlerin kullanılması gerekmektedir. Var olan traktörler hem pulluk çekme hem de biçerdöverleri ve harman makineleri çalıştırmakta kullanılmaktadır. 1924 yazında yüzden çok Fordson traktörü yalnız pamuk ambarı Adana'da satılmıştır. Bir yıl önce bu bölgede satılan traktörlerin sayısı yirmi beş, 1922'de ise üçtü. Savaştan önce hiç satılmazken, 1924 yılında otuz kadar büyük Alman motorlu pulluk alıcı bulmuştur. Bu araçların çoğunda farlar bulunduğu için tarlalarda geceli gündüzlü çalışıldığı görülmektedir. Şimdiye kadar Türk köylüsünün bilmediği diskarov da (diskarov, sürülmüş toprağı ufalamak için kullanılan bir araçtır) ülkeye girmeye başlamıştır. Yakın zamanlara kadar bu, önemli bir araç sayılmazdı. Çoğu kere bu iş, bir öküzün çektiği ve üzerine ağırlık olsun diye kadınların ya da çocukların oturdukları bir kütüğü sürüklemekle yapılırdı. Şimdi ise birçok yerde atların çektiği tırmıklar ya da traktörlerin çektiği diskarovlar kullanılmaktadır.   Arnold J. Toynbee


Hanım Ağa 2 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hanım Ağa 2


Hanım Ağa 2 Kitabı İndirme Linkleri


Hanım Ağa 2 Pdf İndirme Linkleri

Hanım Ağa 2 Yandex Disk Pdf İndir

Hanım Ağa 2 Google Drive Pdf İndir


Hanım Ağa 2 Epub İndirme Linkleri

Hanım Ağa 2 Yandex Disk Ebup İndir

Hanım Ağa 2 Google Drive Epub İndir


Hanım Ağa 2 Mobi İndirme Linkleri


Hanım Ağa 2 Yandex Disk Mobi İndir

Hanım Ağa 2 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hanım Ağa 2 Etiketleri

Hanım Ağa 2 kitabı hakkında genel bilgiler, Hanım Ağa 2 kitabının yazarı kimdir, Hanım Ağa 2 kitabının özeti, Hanım Ağa 2 pdf indirme linki, Hanım Ağa 2 epub indirme linki, Hanım Ağa 2 mobi indirme linki, Hanım Ağa 2 kitabını indir, Hanım Ağa 2 kitabı tanıtım bülteni, Hanım Ağa 2 arka kapak yazısı, Hanım Ağa 2 kitabı kaç sayfa, Hanım Ağa 2 hangi yayınevi tarafından basıldı, Hanım Ağa 2 kitabının türü nedir, Hanım Ağa 2 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information