-->

Gümüş Nilüfer Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gümüş Nilüfer Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gümüş Nilüfer kitabını inceleyeceğiz. Thomas Steinbeck tarafından yazılan Gümüş Nilüfer kitabı 2014-02-14 tarihinde yayınlanmıştır. Gümüş Nilüfer kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEMESİS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gümüş Nilüfer hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Thomas Steinbeck tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gümüş Nilüfer Kitabı Tanıtım Bülteni

Thomas Steinbeck tarafından kaleme alınmış Gümüş Nilüfer kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Güzel, zeki, ahlaklı ve adaletli olan asil bir kadının, derinden etkileyen, başarı ve heyecan dolu hayat hikâyesi… Lady Yee, babası Efendi Yee'nin küçük kızına verdiği isimle Gümüş Nilüfer, kıvrak zekâsıyla denizlerin hâkimi Kaptan Hammond'un duygularını alabora eder ve yıllarca sürecek serüvenleri, hayatlarını birleştirmeleriyle başlamış olur. Çin, Hindistan ve Madagaskar'dan San Francisco'ya uzanan bu hikâyede umutsuzluğa ve başarısızlığa asla yer yoktur. Kadınlığın gücü ve etkileyiciliği adeta Lady Yee'nin varlığında bütünleşmiştir. Muhteşem önsezilerinin yanında Budist inancının verdiği sakinlik sayesinde ticaret anlayışını kökünden değiştiren Gümüş Nilüfer, aynı zamanda Kaliforniya'nın gördüğü en hayırsever insandır. İnsan sevgisi, dünya görüşü ve aydın kişiliği bir hayat dersi niteliğinde olan Gümüş Nilüfer'in hikâyesini anlatan bu kitap, etkileyici bir roman olmanın ötesinde, herkesin ihtiyaç duyacağı bir başucu kitabı… "Adil olan sonuna kadar savunulabilir; ancak, sadece kişisel çıkarlara hizmet eden şeyler sonunda solacak, geriye sadece kayıp ve utanç kalacaktır."


Gümüş Nilüfer Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gümüş Nilüfer


Gümüş Nilüfer Kitabı İndirme Linkleri


Gümüş Nilüfer Pdf İndirme Linkleri

Gümüş Nilüfer Yandex Disk Pdf İndir

Gümüş Nilüfer Google Drive Pdf İndir


Gümüş Nilüfer Epub İndirme Linkleri

Gümüş Nilüfer Yandex Disk Ebup İndir

Gümüş Nilüfer Google Drive Epub İndir


Gümüş Nilüfer Mobi İndirme Linkleri


Gümüş Nilüfer Yandex Disk Mobi İndir

Gümüş Nilüfer Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gümüş Nilüfer Etiketleri

Gümüş Nilüfer kitabı hakkında genel bilgiler, Gümüş Nilüfer kitabının yazarı kimdir, Gümüş Nilüfer kitabının özeti, Gümüş Nilüfer pdf indirme linki, Gümüş Nilüfer epub indirme linki, Gümüş Nilüfer mobi indirme linki, Gümüş Nilüfer kitabını indir, Gümüş Nilüfer kitabı tanıtım bülteni, Gümüş Nilüfer arka kapak yazısı, Gümüş Nilüfer kitabı kaç sayfa, Gümüş Nilüfer hangi yayınevi tarafından basıldı, Gümüş Nilüfer kitabının türü nedir, Gümüş Nilüfer kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information