-->

Ganimet Avcısı Sil Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ganimet Avcısı Sil Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ganimet Avcısı Sil kitabını inceleyeceğiz. Cor Bruijn tarafından yazılan Ganimet Avcısı Sil kitabı 2008-07-01 tarihinde yayınlanmıştır. Ganimet Avcısı Sil kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AKSEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ganimet Avcısı Sil hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cor Bruijn tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ganimet Avcısı Sil Kitabı Tanıtım Bülteni

Cor Bruijn tarafından kaleme alınmış Ganimet Avcısı Sil kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Terschelling adası, yıl 1900 suları. Sil Droeviger eşi Jaakje ve iki oğuyla birlikte basit bir çiftlik evinde sade bir hayat sürmektedir. Köylüler balıkçılık ve çiftçilikle geçinirler ama aynı zamanda adanın yakınlarında sık sık batan gemilerin ganimetlerinden de faydalanırlar. Talihsiz bir günde Jaakje'nin ölü bir çocuk dünyaya getirmesiyle beraber bir daha hiç çocuklarının olmayacağını anlarlar. Ancak Sil büyük bir fırtınada denizin vahşi dalgalarının arasında adanın sığ sularına saplanıp batan bir İsveç gemisinden bir kız çocuğu kurtarır. Çocuğun annesi ölmüştür. Sil çocuğu evlerine götürür ve Jaakje'yla birlikte kendi çocuklarıymış gibi büyütmeye karar verirler. Zaten Sil ona ölen kızının adını verir, Lobke. Lobke'nin gelişi köylüler arasında büyük huzursuzluklara yol açar ve genç kız olmaya başlayan Lobke aile içinde de gerekli çalkantılara neden olur.


Ganimet Avcısı Sil Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ganimet Avcısı Sil


Ganimet Avcısı Sil Kitabı İndirme Linkleri


Ganimet Avcısı Sil Pdf İndirme Linkleri

Ganimet Avcısı Sil Yandex Disk Pdf İndir

Ganimet Avcısı Sil Google Drive Pdf İndir


Ganimet Avcısı Sil Epub İndirme Linkleri

Ganimet Avcısı Sil Yandex Disk Ebup İndir

Ganimet Avcısı Sil Google Drive Epub İndir


Ganimet Avcısı Sil Mobi İndirme Linkleri


Ganimet Avcısı Sil Yandex Disk Mobi İndir

Ganimet Avcısı Sil Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ganimet Avcısı Sil Etiketleri

Ganimet Avcısı Sil kitabı hakkında genel bilgiler, Ganimet Avcısı Sil kitabının yazarı kimdir, Ganimet Avcısı Sil kitabının özeti, Ganimet Avcısı Sil pdf indirme linki, Ganimet Avcısı Sil epub indirme linki, Ganimet Avcısı Sil mobi indirme linki, Ganimet Avcısı Sil kitabını indir, Ganimet Avcısı Sil kitabı tanıtım bülteni, Ganimet Avcısı Sil arka kapak yazısı, Ganimet Avcısı Sil kitabı kaç sayfa, Ganimet Avcısı Sil hangi yayınevi tarafından basıldı, Ganimet Avcısı Sil kitabının türü nedir, Ganimet Avcısı Sil kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information