-->

Doktor Çehov'dan Öyküler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Doktor Çehov'dan Öyküler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Doktor Çehov'dan Öyküler kitabını inceleyeceğiz. Anton Çehov tarafından yazılan Doktor Çehov'dan Öyküler kitabı 2018-03-16 tarihinde yayınlanmıştır. Doktor Çehov'dan Öyküler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Doktor Çehov'dan Öyküler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anton Çehov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Doktor Çehov'dan Öyküler Kitabı Tanıtım Bülteni

Anton Çehov tarafından kaleme alınmış Doktor Çehov'dan Öyküler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Tıp, nikâhlı karım benim, edebiyat ise metresim. Birine kızarsam, geceyi öbürüyle geçiriyorum. Bu davranışımı belki biraz uygunsuz bulabilirsin, ama en azından sıkıcı değil. Hem zaten, benim bu ikiyüzlülüğümden ikisinin de bir şey kaybettiği yok!" Kısa öykünün büyük ustası Anton Çehov (1860-1904), dostu ve yayıncısı Aleksey Suvorin'e 1888'de yazdığı bir mektupta böyle bir 'aşk reçetesi' sunuyordu. Dünya edebiyatına, öykü sanatını temelinden değiştiren yüzlerce öykü; tiyatro sanatına Martı, Vanya Dayı, Üç Kızkardeş ve Vişne Bahçesi gibi başyapıtlar armağan eden Çehov, aynı zamanda iyi bir hekimdi. Hekimliğinden de gelen gözlem gücüyle tıp, hastalar, hastalıklar, hastaneler, hekimler üstüne öyküler de kaleme almıştı. Doktor Çehov'dan Öyküler'de, onun bu tür öykülerini ilk kez bir araya getirdik. Çehov'un bu kitaptaki karakterlerine, hastalarına gösterdiği sevecenlik ve insancıllıkla yaklaştığını; gündelik yaşamın bağrından gelen, umarsız karakterlerini, tıpkı hastaları gibi, hep 'iyileştirmeye' çalıştığını göreceksiniz. Tıpkı Shakespeare ve Dostoyevski gibi, Çehov da, her zaman hemşerimiz ve çağdaşımız olan yazarlardan.


Doktor Çehov'dan Öyküler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Doktor Çehov'dan Öyküler


Doktor Çehov'dan Öyküler Kitabı İndirme Linkleri


Doktor Çehov'dan Öyküler Pdf İndirme Linkleri

Doktor Çehov'dan Öyküler Yandex Disk Pdf İndir

Doktor Çehov'dan Öyküler Google Drive Pdf İndir


Doktor Çehov'dan Öyküler Epub İndirme Linkleri

Doktor Çehov'dan Öyküler Yandex Disk Ebup İndir

Doktor Çehov'dan Öyküler Google Drive Epub İndir


Doktor Çehov'dan Öyküler Mobi İndirme Linkleri


Doktor Çehov'dan Öyküler Yandex Disk Mobi İndir

Doktor Çehov'dan Öyküler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Doktor Çehov'dan Öyküler Etiketleri

Doktor Çehov'dan Öyküler kitabı hakkında genel bilgiler, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabının yazarı kimdir, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabının özeti, Doktor Çehov'dan Öyküler pdf indirme linki, Doktor Çehov'dan Öyküler epub indirme linki, Doktor Çehov'dan Öyküler mobi indirme linki, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabını indir, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabı tanıtım bülteni, Doktor Çehov'dan Öyküler arka kapak yazısı, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabı kaç sayfa, Doktor Çehov'dan Öyküler hangi yayınevi tarafından basıldı, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabının türü nedir, Doktor Çehov'dan Öyküler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information