-->

Dilharap Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dilharap Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dilharap kitabını inceleyeceğiz. Fatma Fahrünnisa Hanım tarafından yazılan Dilharap kitabı 2018-01-05 tarihinde yayınlanmıştır. Dilharap kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KOÇ ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dilharap hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatma Fahrünnisa Hanım tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dilharap Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatma Fahrünnisa Hanım tarafından kaleme alınmış Dilharap kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dilharap yahut 1890'lar İstanbul'unda seçkin bir ailenin kültürlü ve güzel kızı Mazlume, toplumsal açıdan daha düşük bir aileye görücü usulüyle gelin giderse neler olur?   Romanının kahramanı gibi kendisi de üst düzey bir aileye doğan, Ahmet Vefik Paşa'nın torunu Fatma Fahrünnisa Hanım, 1896 güzünden 1897 ilkbaharına kadar Hanımlara Mahsus Gazete'de tefrika edilen romanında, kendini istemediği ve neden olmadığı bir zoraki evlilik içinde bulan Mazlume'nin bir yandan bir kadın olarak itibarını korurken bir yandan da bu gönül yıkıcı evlilikten kurtulma mücadelesini anlatıyor.   Her şey geride kaldıktan sonra, Mazlume anlatıcıdan kendi hikayesini bir roman haline getirmesini ve böylece bir tür zor evliliklerde sağ kalma rehberi oluşturmayı hedefliyor. Dilharap, Türkçe edebiyatta iç monolog tekniğini kullanan ilk metinlerden biri.


Dilharap Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dilharap


Dilharap Kitabı İndirme Linkleri


Dilharap Pdf İndirme Linkleri

Dilharap Yandex Disk Pdf İndir

Dilharap Google Drive Pdf İndir


Dilharap Epub İndirme Linkleri

Dilharap Yandex Disk Ebup İndir

Dilharap Google Drive Epub İndir


Dilharap Mobi İndirme Linkleri


Dilharap Yandex Disk Mobi İndir

Dilharap Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dilharap Etiketleri

Dilharap kitabı hakkında genel bilgiler, Dilharap kitabının yazarı kimdir, Dilharap kitabının özeti, Dilharap pdf indirme linki, Dilharap epub indirme linki, Dilharap mobi indirme linki, Dilharap kitabını indir, Dilharap kitabı tanıtım bülteni, Dilharap arka kapak yazısı, Dilharap kitabı kaç sayfa, Dilharap hangi yayınevi tarafından basıldı, Dilharap kitabının türü nedir, Dilharap kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information