-->

Deliliğin Kıyısında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Deliliğin Kıyısında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Deliliğin Kıyısında kitabını inceleyeceğiz. Megan Shepherd tarafından yazılan Deliliğin Kıyısında kitabı 2016-10-19 tarihinde yayınlanmıştır. Deliliğin Kıyısında kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DEX KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Deliliğin Kıyısında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Megan Shepherd tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Deliliğin Kıyısında Kitabı Tanıtım Bülteni

Megan Shepherd tarafından kaleme alınmış Deliliğin Kıyısında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İçindeki karanlıkla yüzleşme vakti   Robert Louis Stevenson'ın klasikleşmiş romanı Dr. Jekyll ve Mr. Hyde'dan esinlenmiş Deliliğin Kıyısında, Kaçığın Kızı serisinin ikinci romanı.   Juliet Moreau, babasının adasını ve ardında bıraktığı sırları terk edip Londra'ya geri döneli aylar olmuştur. Aşina olduğu hayatı yeniden kurarken Dr. Moreau'nun dehşet verici mirasını unutmaya çalışır; fakat birisi ya da bir şey belli ki onu unutmamıştır. Kendisine yakın insanlar birer birer, ardında korkunç pençe izleri bırakan bir katile kurban düşmeye başlayınca, Juliet babasının aratıklarından birinin de adadan kaçmış olabileceğinden korkar. Bir yandan giderek kötüleşen hastalığını iyileştirecek serumu araştırıp bir yandan da var gücüyle bu katili durdurmaya çabalarken, kendini bir kez daha skandallar ve tehlikeyle dolu bir dünyanın içinde bulur. İki parçaya bölünmüş gönlü, su yüzüne çıkan geçmişi ve peşindeki takıntılı katille, Juliet bu işten canlı çıkabilecek midir?


Deliliğin Kıyısında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Deliliğin Kıyısında


Deliliğin Kıyısında Kitabı İndirme Linkleri


Deliliğin Kıyısında Pdf İndirme Linkleri

Deliliğin Kıyısında Yandex Disk Pdf İndir

Deliliğin Kıyısında Google Drive Pdf İndir


Deliliğin Kıyısında Epub İndirme Linkleri

Deliliğin Kıyısında Yandex Disk Ebup İndir

Deliliğin Kıyısında Google Drive Epub İndir


Deliliğin Kıyısında Mobi İndirme Linkleri


Deliliğin Kıyısında Yandex Disk Mobi İndir

Deliliğin Kıyısında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Deliliğin Kıyısında Etiketleri

Deliliğin Kıyısında kitabı hakkında genel bilgiler, Deliliğin Kıyısında kitabının yazarı kimdir, Deliliğin Kıyısında kitabının özeti, Deliliğin Kıyısında pdf indirme linki, Deliliğin Kıyısında epub indirme linki, Deliliğin Kıyısında mobi indirme linki, Deliliğin Kıyısında kitabını indir, Deliliğin Kıyısında kitabı tanıtım bülteni, Deliliğin Kıyısında arka kapak yazısı, Deliliğin Kıyısında kitabı kaç sayfa, Deliliğin Kıyısında hangi yayınevi tarafından basıldı, Deliliğin Kıyısında kitabının türü nedir, Deliliğin Kıyısında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information