-->

Çirkinin Aşığı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çirkinin Aşığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çirkinin Aşığı kitabını inceleyeceğiz. Elizabeth Hoyt tarafından yazılan Çirkinin Aşığı kitabı 2013-07-18 tarihinde yayınlanmıştır. Çirkinin Aşığı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çirkinin Aşığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Elizabeth Hoyt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çirkinin Aşığı Kitabı Tanıtım Bülteni

Elizabeth Hoyt tarafından kaleme alınmış Çirkinin Aşığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Romantic Times 2006 En İyi Tarihi Romans Ödülü Farklı dünyalara ait iki inatçı… Zengin ve hırslı bir kont ve kocası tarafından terk edilen genç, güzel ve kaprisli bir dul… Teslim olmayan bir kadın hislerine ne kadar dur diyebilir?.. Tesadüflerin ördüğü ağlarda arzular mı gurur mu kazanacak? Çirkinin Aşığı heyecanı yüksek ve kışkırtıcı bir hikaye sunuyor. Bu kitabın bitmesini hiç istemeyeceksiniz. -Julia Quinn "Masalsı anlatımıyla Çirkinin Aşığı sizi arzular dünyasına sürükleyen keyif veren, akıcı ve duygu yüklü bir romans. Hoyt'un zeki karakterlerine ve onların hoş diyaloglarına, sıcak aşk sahnelerinde olacağı gibi hayran olacaksınız." —Kathe Robin, Romantic Times "Elizabeth Hoyt Tanrı vergisi bir yetenek, incelik ve bitmek tükenmek bilmeyen bir tutkuyla yazmış." —Julianne MacLean "Çirkinin Aşığı okurlar için seksi, ve şehvetli bir ziyefet!" —Connie Brockway " . . . Çıkıp bu kitabı bir an önce edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum" —Kassia Krozser


Çirkinin Aşığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çirkinin Aşığı


Çirkinin Aşığı Kitabı İndirme Linkleri


Çirkinin Aşığı Pdf İndirme Linkleri

Çirkinin Aşığı Yandex Disk Pdf İndir

Çirkinin Aşığı Google Drive Pdf İndir


Çirkinin Aşığı Epub İndirme Linkleri

Çirkinin Aşığı Yandex Disk Ebup İndir

Çirkinin Aşığı Google Drive Epub İndir


Çirkinin Aşığı Mobi İndirme Linkleri


Çirkinin Aşığı Yandex Disk Mobi İndir

Çirkinin Aşığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çirkinin Aşığı Etiketleri

Çirkinin Aşığı kitabı hakkında genel bilgiler, Çirkinin Aşığı kitabının yazarı kimdir, Çirkinin Aşığı kitabının özeti, Çirkinin Aşığı pdf indirme linki, Çirkinin Aşığı epub indirme linki, Çirkinin Aşığı mobi indirme linki, Çirkinin Aşığı kitabını indir, Çirkinin Aşığı kitabı tanıtım bülteni, Çirkinin Aşığı arka kapak yazısı, Çirkinin Aşığı kitabı kaç sayfa, Çirkinin Aşığı hangi yayınevi tarafından basıldı, Çirkinin Aşığı kitabının türü nedir, Çirkinin Aşığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information