-->

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabını inceleyeceğiz. Özcan Yüksek tarafından yazılan Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabı 2010-03-09 tarihinde yayınlanmıştır. Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Özcan Yüksek tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Kitabı Tanıtım Bülteni

Özcan Yüksek tarafından kaleme alınmış Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Binbir gece'de yolculuk 2 Güzel kız ona, "Sen insan mısın, cin misin?" diye sormuş."İnsanım" yanıtını alınca, ona yirmi yıldır insan yüzü görmediğini söylemiş. Şahın oğlu bütün öyküsünü anlatmış. Genç kız da ağlayarak dinledikten sonra kendi başından geçenleri nakletmiş… İşte senin anlatın da böyle başlıyor, ey bahtı güzel insan! Aşk, korkuyla kapandığımız iç mezarlığımızda, üç korku kölesinin gömdüğü yarı canlı sevgiliyi bulmaktır. Arzularımızın, korkularımızın, baskılarımız ve itilerimizin kaynağı aşkımız, tarafımızdan kurtarılmayı beklemektedir. Ey bahtı güzel okur! Şimdi dudaklarındaki toprağı sil. Sevgilinin mahmur, güzel gözlerindeki toprakları da sil. Ve sonra, usul usul dudakları aralanan sevgilinin sana ne söyleyeceğine kulak ver... Cinistan... Binbir Gece Masalları'nın izinde… Uzak ve çoğu zaman tekinsiz diyarlarda, dünyanın sonu ile başı arasındaki o yerde, yaşamanın, korkmanın, kadın ve erkeğin sırlarına yolculuk.


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Kitabı İndirme Linkleri


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Pdf İndirme Linkleri

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Yandex Disk Pdf İndir

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Google Drive Pdf İndir


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Epub İndirme Linkleri

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Yandex Disk Ebup İndir

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Google Drive Epub İndir


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Mobi İndirme Linkleri


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Yandex Disk Mobi İndir

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya Etiketleri

Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabı hakkında genel bilgiler, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabının yazarı kimdir, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabının özeti, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya pdf indirme linki, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya epub indirme linki, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya mobi indirme linki, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabını indir, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabı tanıtım bülteni, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya arka kapak yazısı, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabı kaç sayfa, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya hangi yayınevi tarafından basıldı, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabının türü nedir, Cinistan & Aşk ve Kaybedilen Dünya kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information