-->

Benim Sinemalarım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Sinemalarım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Sinemalarım kitabını inceleyeceğiz. Füruzan tarafından yazılan Benim Sinemalarım kitabı 2015-01-01 tarihinde yayınlanmıştır. Benim Sinemalarım kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Sinemalarım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Füruzan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Sinemalarım Kitabı Tanıtım Bülteni

Füruzan tarafından kaleme alınmış Benim Sinemalarım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aynı adla sinemaya da aktarılan öyküyü içeren bu kitap 1950-1960 yılları arasındaki Beyoğlu'nun sinema dünyasını anlatıyor. Yazar, sinema delisi bir kızın hayatını yansıtırken toplumumuzun bir panoramasını da çiziyor. Diğer öyküler; "Temizlik Kolu", "Seyyid", "Bir Evin Dıştan Görünüşü", "Günübirlik Adada" ve "Kış Gelmeden" edebiyatımıza yeni tatlar getiren örnekler.


Benim Sinemalarım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Sinemalarım


Benim Sinemalarım Kitabı İndirme Linkleri


Benim Sinemalarım Pdf İndirme Linkleri

Benim Sinemalarım Yandex Disk Pdf İndir

Benim Sinemalarım Google Drive Pdf İndir


Benim Sinemalarım Epub İndirme Linkleri

Benim Sinemalarım Yandex Disk Ebup İndir

Benim Sinemalarım Google Drive Epub İndir


Benim Sinemalarım Mobi İndirme Linkleri


Benim Sinemalarım Yandex Disk Mobi İndir

Benim Sinemalarım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Sinemalarım Etiketleri

Benim Sinemalarım kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Sinemalarım kitabının yazarı kimdir, Benim Sinemalarım kitabının özeti, Benim Sinemalarım pdf indirme linki, Benim Sinemalarım epub indirme linki, Benim Sinemalarım mobi indirme linki, Benim Sinemalarım kitabını indir, Benim Sinemalarım kitabı tanıtım bülteni, Benim Sinemalarım arka kapak yazısı, Benim Sinemalarım kitabı kaç sayfa, Benim Sinemalarım hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Sinemalarım kitabının türü nedir, Benim Sinemalarım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information