-->

Başka Bir Gün (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Başka Bir Gün (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Başka Bir Gün (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. David Levithan tarafından yazılan Başka Bir Gün (Ciltli) kitabı 2016-05-11 tarihinde yayınlanmıştır. Başka Bir Gün (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Başka Bir Gün (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca David Levithan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Başka Bir Gün (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

David Levithan tarafından kaleme alınmış Başka Bir Gün (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her aşk hikâyesinin  iki yüzü vardır. Doğaüstü olanların bile.   "Seni tekrar görecek miyim?" diye sordu. Başımı evet dercesine salladım. "Sana kanıtlayacağım," dedi.  "Gerçekten ne anlama geldiğini göstereceğim." "Neyin?" "Aşkın."   "İlişkilere ve sonucunda doğan trajik olaylara değinen bu kitabın konusu ve üslubu Levithan'ın hülyalı karakterlerini ve fikirlerini çok iyi yansıtıyor." Kirkus Reviews   Her gün başka bedende uyanmak zor… Bunu yapan insanla birlikte olmak da…   Rhiannon için her gün aynıdır. Hayatını olduğu gibi kabullenmiş; dengesiz erkek arkadaşı Justin'i hak ettiğine inanmış, hatta birkaç kural belirlemiştir: İlgi manyağı gibi davranma. Onu rahatsız etmemeye çalış. Fazla ümitlenme.   Ta ki ilişkilerinde her şeyin değiştiği güne kadar… Mükemmel fakat Justin'in ertesi sabah hatırlamadığı bir gün. Sonra başka bir gün, tanımadığı biri karşısına çıkıp Rhiannon'a o mükemmel günde yanındakinin aslında Justin olma- dığını açıklar ve genç kızın tekdüze hayatı bambaşka bir yön alır…   "Levithan bu romanı öncekinin 'ikizi' addetse de, tek başına okunabilecek kadar ondan bağımsız ve son derece tatmin edici bir kimliği var." Booklist


Başka Bir Gün (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Başka Bir Gün (Ciltli)


Başka Bir Gün (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Başka Bir Gün (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Başka Bir Gün (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Başka Bir Gün (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Başka Bir Gün (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Başka Bir Gün (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Başka Bir Gün (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Başka Bir Gün (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Başka Bir Gün (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Başka Bir Gün (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Başka Bir Gün (Ciltli) Etiketleri

Başka Bir Gün (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabının özeti, Başka Bir Gün (Ciltli) pdf indirme linki, Başka Bir Gün (Ciltli) epub indirme linki, Başka Bir Gün (Ciltli) mobi indirme linki, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabını indir, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Başka Bir Gün (Ciltli) arka kapak yazısı, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Başka Bir Gün (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabının türü nedir, Başka Bir Gün (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information