-->

Bahar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bahar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bahar kitabını inceleyeceğiz. Sabine Adatepe tarafından yazılan Bahar kitabı 2015-08-07 tarihinde yayınlanmıştır. Bahar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bahar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sabine Adatepe tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bahar Kitabı Tanıtım Bülteni

Sabine Adatepe tarafından kaleme alınmış Bahar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türk-Alman genç kız Bahar öldü mü, öldürüldü mü? Herkes Bahar'ın bir namus cinayeti kurbanı olduğunda hemfikir. Fakat zanlı olarak gözaltına alınan Bahar'ın kardeşi Burak gerçekten suçlu mu? Sosyal danışman İna, Bahar'ın annesinin ısrarlarına daha fazla karşı koyamayıp Türkiyeli göçmenlerin yoğun yaşadıkları Hamburg-Wilhelmsburg semtinde olayın izlerini aramaya başlıyor… Diğer yandan her iki kardeşin arkadaşları ve Karadeniz yöresindeki köyde yaşayan dedeleri de iz sürüyor… Anlatanlar da, anlatılanlar da kendi önyargılarıyla karşı karşıya kaldıklarında alışılmış düşüncelerini, tavırlarını gözden geçirmeye mecbur kalıyorlar… Basından: "Sabine Adatepe töre cinayeti ile ilgili bir roman mı yazdı? Belki! Almanya'daki Türkiyeli insanların parçalanmışlıkları, hüzünleri ve yaşadıkları kültür şoku üzerine duygusal bir roman yazmaya başardı. Kendisi hem Türk hem Alman bir bakışa sahip…" Rukiye Çankıran, migazin. "Sözde sorunlu semtler'de uyum ve göç ile ilgili iç açıcı, dürüst ve önyargısız bir roman…" Lovelybooks. "Daha ilk paragraflarda yazarın ya fail ya kurban şeklinde basmakalıp figürler çizmediği ortaya çıkıyor. Tam tersine, her figürün hangi mantığına göre hareket ettiğini rahatça anlıyoruz. Bu da okurun bir daha içinden çıkmak istemediği bir gerilimi yaratıyor…" Jürgen Schöneich, elbinsel.


Bahar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bahar


Bahar Kitabı İndirme Linkleri


Bahar Pdf İndirme Linkleri

Bahar Yandex Disk Pdf İndir

Bahar Google Drive Pdf İndir


Bahar Epub İndirme Linkleri

Bahar Yandex Disk Ebup İndir

Bahar Google Drive Epub İndir


Bahar Mobi İndirme Linkleri


Bahar Yandex Disk Mobi İndir

Bahar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bahar Etiketleri

Bahar kitabı hakkında genel bilgiler, Bahar kitabının yazarı kimdir, Bahar kitabının özeti, Bahar pdf indirme linki, Bahar epub indirme linki, Bahar mobi indirme linki, Bahar kitabını indir, Bahar kitabı tanıtım bülteni, Bahar arka kapak yazısı, Bahar kitabı kaç sayfa, Bahar hangi yayınevi tarafından basıldı, Bahar kitabının türü nedir, Bahar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information