-->

Aşkın Öteki Yüzü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşkın Öteki Yüzü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşkın Öteki Yüzü kitabını inceleyeceğiz. Hidayet Sayın tarafından yazılan Aşkın Öteki Yüzü kitabı 2017-07-21 tarihinde yayınlanmıştır. Aşkın Öteki Yüzü kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşkın Öteki Yüzü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hidayet Sayın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşkın Öteki Yüzü Kitabı Tanıtım Bülteni

Hidayet Sayın tarafından kaleme alınmış Aşkın Öteki Yüzü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

O ünlü masaldaki Prens, düşlerinin kadını Külkedisi'ni bulmak için, sarayında düşürdüğü ayakkabısının peşine nasıl düştüyse, ben de öylesi duygular içinde kıvranıyorum… Bulamayacağım korkusuyla… Bulacağım umuduyla… Güzellikte, saflıkta, incelikte benzeri olmayan sevgilimi, hep düşlerimde yaşatırken, bir daha göremeyeceğim sanısıyla… Yarın göreceğim umuduyla… Kollarıma atılacağın beklentisiyle.O ünlü masaldaki Prens, düşlerinin kadını Külkedisi'ni bulmak için, sarayında düşürdüğü ayakkabısının peşine nasıl düştüyse, ben de öylesi duygular içinde kıvranıyorum… Bulamayacağım korkusuyla… Bulacağım umuduyla… Güzellikte, saflıkta, incelikte benzeri olmayan sevgilimi, hep düşlerimde yaşatırken, bir daha göremeyeceğim sanısıyla… Yarın göreceğim umuduyla… Kollarıma atılacağın beklentisiyle.


Aşkın Öteki Yüzü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşkın Öteki Yüzü


Aşkın Öteki Yüzü Kitabı İndirme Linkleri


Aşkın Öteki Yüzü Pdf İndirme Linkleri

Aşkın Öteki Yüzü Yandex Disk Pdf İndir

Aşkın Öteki Yüzü Google Drive Pdf İndir


Aşkın Öteki Yüzü Epub İndirme Linkleri

Aşkın Öteki Yüzü Yandex Disk Ebup İndir

Aşkın Öteki Yüzü Google Drive Epub İndir


Aşkın Öteki Yüzü Mobi İndirme Linkleri


Aşkın Öteki Yüzü Yandex Disk Mobi İndir

Aşkın Öteki Yüzü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşkın Öteki Yüzü Etiketleri

Aşkın Öteki Yüzü kitabı hakkında genel bilgiler, Aşkın Öteki Yüzü kitabının yazarı kimdir, Aşkın Öteki Yüzü kitabının özeti, Aşkın Öteki Yüzü pdf indirme linki, Aşkın Öteki Yüzü epub indirme linki, Aşkın Öteki Yüzü mobi indirme linki, Aşkın Öteki Yüzü kitabını indir, Aşkın Öteki Yüzü kitabı tanıtım bülteni, Aşkın Öteki Yüzü arka kapak yazısı, Aşkın Öteki Yüzü kitabı kaç sayfa, Aşkın Öteki Yüzü hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşkın Öteki Yüzü kitabının türü nedir, Aşkın Öteki Yüzü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information