-->

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabını inceleyeceğiz. Cayla Kluver tarafından yazılan Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabı 2019-07-09 tarihinde yayınlanmıştır. Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cayla Kluver tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Kitabı Tanıtım Bülteni

Cayla Kluver tarafından kaleme alınmış Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Alera - Prensesin Mirası 1   Hytanica Prensesi, on yedi yaşındaki Alera'nın tek bir görevi vardır: Ülkesinin müstakbel kralıyla evlenmek. Ancak babasının seçtiği damat adayı, genç kızı umutsuzluğa sürüklemiştir.  Krallığının en büyük düşmanı olan ülkeden gelen mavi gözlü genç adamın, saray muhafızları tarafından tutuklanması, Alera'yı hem korkutur hem de meraklandırır. Ancak genç kız, gizlice buluşmalarının iki ülkenin de üzerine bir gölge gibi çöken karanlık mirası ortaya çıkaracağından habersizdir.  Saray entrikalarıyla dolu bu büyülü dünyada sadakat sınanacak ve cesaret yeterli olmayacaktır. Alera'nın değer verdiği her şey savaşa sürüklenirken, aşk belki de krallığın sonunu getirecektir...  "Alera'nın duygusallığı ve inatçılığı ilginizi çekecek, o zor seçimler yaparken empati kuracaksınız. Yaklaşan savaşın kara bulutları, gizemli geçmişlere sahip karakterler ve hüzünlü son, bir devam kitabına göz kırpıyor."  -Booklist-   Alera - Prensin İhaneti   Düşmanına Âşık Bir Prenses, Yıkımların Ve Büyük Kayıpların Yaşandığı Bir Savaş Dönüşü Olmayan Yolların Ve Bir İhanetin Hikâyesi…   Âşık olmaması gereken birine bağlanan Hytanica Kraliçesi Alera, kalbini ele geçiren Narian'ı unutmak zorundadır. Çünkü Narian'ın kaderinde, güçlü büyü ustası Ulubey'in emriyle Hytanica'yı ele geçirmek vardır. Alera onun Hytanica'yı fethedeceğine hiçbir zaman inanmamıştır, ta ki Narian'ın komutasındaki Cokyria birliklerinin saldırısına kadar…  Bir kalbin uğrayabileceği en büyük ihaneti tadan Alera, duygularını bir kenara bırakıp krallığına bu karanlık zamanlarda önderlik etmek zorundadır. Tüm umutların, iradenin ve cesaretin tükendiği bir anda gücünü toplamalı, en karanlık gecenin bile ardında şafağın olduğunu hatırlamalıdır.  "Gençlik edebiyatı, tarihsel kurgu ve fantazya türlerinin hayranları bu muhteşem dünyada geçen hikâyenin devamı için sabırsızlanacaklar."  -RT Book Review-   Alera 3 - Krallığın Kaderi   Telafisi Olmayan Kayıplar, Sonu Görünmeyen Başlangıçlar Ve Yıkımların Arasında Ayakta Kalmaya Çalışan Bir Aşkın Finali.  Çökmüş bir ülkenin kraliçesi olan Alera, düşmanına âşıktır. Shaselle ise katledilen bir babanın kızı, amacı olan bir asidir. Biri eski Hytanica Sarayı'nın duvarları ardına sığınıp çok sevdiği ülkesinde barışın bozulmaması için bıçak sırtında yaşamaktadır. Diğeriyse savaştan harap olmuş sokaklarda, ailesinin başına gelen trajedinin intikamını almak için, isyan fısıltılarının izini sürmektedir. Alera ve Shaselle, onları sevdiklerinden ayıracak seçimlerle karşı karşıya kalırlar. Hikâyeleri kesişirken, ortada dönen bir komplo, kölelik, ölüm ya da yepyeni bir özgürlükle sonuçlanabilecek olayların fitilini ateşleyecektir. Tabii ikili, gerekli fedakârlıkları göze alabilirse...  "Bir solukta okuyacağınız, heyecan dolu olaylar ve aile trajedisiyle benzerlerinden sıyrılıyor."  -RT Book Reviews-


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Alera Serisi Takım Set (3 Kitap)


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Kitabı İndirme Linkleri


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Pdf İndirme Linkleri

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Yandex Disk Pdf İndir

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Google Drive Pdf İndir


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Epub İndirme Linkleri

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Yandex Disk Ebup İndir

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Google Drive Epub İndir


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Mobi İndirme Linkleri


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Yandex Disk Mobi İndir

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) Etiketleri

Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabı hakkında genel bilgiler, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabının yazarı kimdir, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabının özeti, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) pdf indirme linki, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) epub indirme linki, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) mobi indirme linki, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabını indir, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabı tanıtım bülteni, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) arka kapak yazısı, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabı kaç sayfa, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) hangi yayınevi tarafından basıldı, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabının türü nedir, Alera Serisi Takım Set (3 Kitap) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information