-->

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabını inceleyeceğiz. İvan Pavli tarafından yazılan Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabı 2017-09-06 tarihinde yayınlanmıştır. Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup ZENGİN YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zekeriya'nın Sevdiği Şiir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İvan Pavli tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Kitabı Tanıtım Bülteni

İvan Pavli tarafından kaleme alınmış Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bilge Gürcü ihtiyarı Zekeriya, ünlü Ortaçağ Azerbaycan şairi Molla Penah Vâkıf'ın türbesini ziyaret eder. Yıllar sonra Tiflis'te Azerbaycanlı genç Emin'le tanışır. Farklı dinlere mensup olan bu iki kişi Molla Penah Vâkıf'ın bir şiirinden konuştukça manen birbirine yaklaşır, gönül dostu olurlar. Hayatın anlamı, hayır ve şer, doğum ve ölüm, yazgı ve kısmet, insan ve toplum, sadakat ve ihanet, hak ve adalet, aşk ve nefret gibi kavramlar onların sohbetinin özünü oluşturur. Eserin yazarı Ukraynalı bilim adamı ve edip İvan Pavli, yaklaşık on beş yıl Azerbaycan'da yaşamış, Bakı Slavyan Üniversitesi'nde çalışmış, "Ukrayna Edebiyatının Azerbaycan Diline Edebi Çevirisinin Tarihi ve Sorunları" konulu doktora tezini tamamlayıp savunmaya sunmuştur. Hâlihazırda Türkiye'de oturmakta, bilimsel çalışmalarını sürdürmektedir. Ana dilleri Ukraynaca ve Rusça ile birlikte Azerbaycan Türkçesi, Anadolu Türkçesi, İngilizce, Arapça, Eski İbranice, Farsça ve Gürcüce dillerini bilmektedir. Ortadoğu kültürlerini, edebiyatlarını araştırmaktadır. Bu, İvan Pavli'nin basılan ilk hikâyesidir.


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zekeriya'nın Sevdiği Şiir


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Kitabı İndirme Linkleri


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Pdf İndirme Linkleri

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Yandex Disk Pdf İndir

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Google Drive Pdf İndir


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Epub İndirme Linkleri

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Yandex Disk Ebup İndir

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Google Drive Epub İndir


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Mobi İndirme Linkleri


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Yandex Disk Mobi İndir

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zekeriya'nın Sevdiği Şiir Etiketleri

Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabı hakkında genel bilgiler, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabının yazarı kimdir, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabının özeti, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir pdf indirme linki, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir epub indirme linki, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir mobi indirme linki, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabını indir, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabı tanıtım bülteni, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir arka kapak yazısı, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabı kaç sayfa, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir hangi yayınevi tarafından basıldı, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabının türü nedir, Zekeriya'nın Sevdiği Şiir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information