-->

Yarım Kalan Öykü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yarım Kalan Öykü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yarım Kalan Öykü kitabını inceleyeceğiz. Zeki Ergül tarafından yazılan Yarım Kalan Öykü kitabı 2019-05-23 tarihinde yayınlanmıştır. Yarım Kalan Öykü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KÜLTÜR AJANS yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yarım Kalan Öykü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zeki Ergül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yarım Kalan Öykü Kitabı Tanıtım Bülteni

Zeki Ergül tarafından kaleme alınmış Yarım Kalan Öykü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu eser bir annenin gerçek olan öyküsünün tortularını anlatıyor. Yarım kalan anıların solgun hayallerini, ya da o anıların birleştiği yılların çilelerini bu eserde okuyacaksınız.      Bazen insan gibi,  bazen kadere boyun eğerek yaşamak… Bazen bir kavganın tüm acılarının içinde sevgiden yoksun zaman geçip giderken, yoz ve yobaz bir eş ile yaşamak!… Ve bitip tükenmeyen çilelerin içinde yaşarken yaşamın sonlanışının gelişini görerek yaşamak!..        Sonra yetenekli bir öğretmenin eğitici ruhunun bu yaşama katkılarıyla yaşamın bundan sonraki bölümünde güçlü bir kişiliğin oluşumunu göreceksiniz. Kul olan ruhun özgürlüğü tatmasıyla mücadelenin akışının değiştiğini izleyeceksiniz. Yakaladığı yeni kişiliğiyle ana yüreğinin dik ve onurlu duruşu yaşama başka bir boyut kazandırdığını izleyeceksiniz. Artık baskıya boyun eğmeyip, direnişini akıl ve cesaretle birleşerek özgürlüğün tadını aldığını hissedeceksiniz... Doğurganlığın ona verdiği sevgiyi özürlü kızıyla paylaşımı ve dilinde yarım kalan mısralarını okuyunca yüreğinize oturan acılar hissederek olacaksınız.    Öyküsünü anlatırken  hıçkırıkları arasında gözyaşlarını silerek o haykırışı var ya!.. Ve paranın mideye hükmedişi, vicdanı çalan yara olunca bir mezar taşının dert ortağı oluşunu bir düşünün.    Erkeklerin hâkimiyeti var oldukça bu inanılmaz olaylar da var olacaktır. Kadın ekonomik bağımsızlığına kavuşuncaya kadar bu çileler devam edecektir. Ta ki kadın kocasının kulu olmakdan kurtulup özgür insan oluncaya kadar, bu gibi kavgalar yeryüzü tiyatrolarında trajediler olarak oynayacaktır.


Yarım Kalan Öykü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yarım Kalan Öykü


Yarım Kalan Öykü Kitabı İndirme Linkleri


Yarım Kalan Öykü Pdf İndirme Linkleri

Yarım Kalan Öykü Yandex Disk Pdf İndir

Yarım Kalan Öykü Google Drive Pdf İndir


Yarım Kalan Öykü Epub İndirme Linkleri

Yarım Kalan Öykü Yandex Disk Ebup İndir

Yarım Kalan Öykü Google Drive Epub İndir


Yarım Kalan Öykü Mobi İndirme Linkleri


Yarım Kalan Öykü Yandex Disk Mobi İndir

Yarım Kalan Öykü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yarım Kalan Öykü Etiketleri

Yarım Kalan Öykü kitabı hakkında genel bilgiler, Yarım Kalan Öykü kitabının yazarı kimdir, Yarım Kalan Öykü kitabının özeti, Yarım Kalan Öykü pdf indirme linki, Yarım Kalan Öykü epub indirme linki, Yarım Kalan Öykü mobi indirme linki, Yarım Kalan Öykü kitabını indir, Yarım Kalan Öykü kitabı tanıtım bülteni, Yarım Kalan Öykü arka kapak yazısı, Yarım Kalan Öykü kitabı kaç sayfa, Yarım Kalan Öykü hangi yayınevi tarafından basıldı, Yarım Kalan Öykü kitabının türü nedir, Yarım Kalan Öykü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information