-->

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabını inceleyeceğiz. İsmail Hakkı Bursevi tarafından yazılan Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabı 2018-06-01 tarihinde yayınlanmıştır. Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup KETEBE YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Hakkı Bursevi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Hakkı Bursevi tarafından kaleme alınmış Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Celvetiyye tarikatının Anadolu'daki en önemli temsilcilerinden İsmail Hakkı Bursevî 100'den fazla eser sahibi hezarfen bir âlim, şarih, müfessir, şair ve bestekârdır. Bursevî hazretleri tefsir, hadis, tasavvuf ve meani gibi birçok ilim dalında eser kaleme almıştır ve tasavvufi neşve, özellikle Ekberi renk, eserlerinin neredeyse tamamında merkezi bir rol oynar. Bursevî'nin metinlerine baktığımızda Mevlana Celaleddin Rumî, Sadreddin Konevî, Üftâde ve Aziz Mahmud Hüdayî gibi birçok şeyhin yanı sıra onu en çok etkileyen ismin İbnü'l- Arabi olduğu açıkça görülür.   Tuhfe-i Bahriyye'nin telif sebebi, Üsküdar'da Bursevî hazretlerinin sohbet meclisine katılan Has Bahçe Müfettişi Bahrî Hüseyin Efendi'nin kendisinden kıymetli bir hediye istemesidir. Bursevî hazretleri bu istek üzerine Tuhfe-i Bahriyye'yi yazar. Eserde "Hû" ismine, tevhid lafızlarına ve Bahrî isminin bâtıni anlamına dair sırlardan bahsedilmektedir. Bursevî hazretleri okuyucudan eserdeki hakikatleri iyi anlamasını ve kitabı mümkün olan her yerde yanında taşımasını istemektedir.


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Kitabı İndirme Linkleri


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Pdf İndirme Linkleri

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Yandex Disk Pdf İndir

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Google Drive Pdf İndir


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Epub İndirme Linkleri

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Yandex Disk Ebup İndir

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Google Drive Epub İndir


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Mobi İndirme Linkleri


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Yandex Disk Mobi İndir

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi Etiketleri

Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabı hakkında genel bilgiler, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabının yazarı kimdir, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabının özeti, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi pdf indirme linki, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi epub indirme linki, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi mobi indirme linki, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabını indir, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabı tanıtım bülteni, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi arka kapak yazısı, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabı kaç sayfa, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi hangi yayınevi tarafından basıldı, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabının türü nedir, Tuhfe-i Bahriyye & Tevhid ve Sırlar Denizi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information