-->

Tezkire-i Silahdar-Zade Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tezkire-i Silahdar-Zade Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tezkire-i Silahdar-Zade kitabını inceleyeceğiz. Silahdar-zade Mehmed Emin tarafından yazılan Tezkire-i Silahdar-Zade kitabı 2016-11-14 tarihinde yayınlanmıştır. Tezkire-i Silahdar-Zade kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup KESİT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tezkire-i Silahdar-Zade hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Silahdar-zade Mehmed Emin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tezkire-i Silahdar-Zade Kitabı Tanıtım Bülteni

Silahdar-zade Mehmed Emin tarafından kaleme alınmış Tezkire-i Silahdar-Zade kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

18. yüzyılın sonunda yazılan ve müellifinin ismiyle anılan Tezkire-i Silahdâr-zâde 17. yüzyılda Kaf-zâde Fâizî ile başlayan antolojik tezkire geleneğinin devamı niteliğindedir. Silahdâr-zâde Mehmed Efendi tarafından milâdî 1790 yılında kaleme alınan eser, klâsik Türk şiirinin yaklaşık 71 yıllık bir dönemine ait şâir ve şiirleri ihtiva etmektedir. Tezkirede, yaklaşık olarak ölüm tarihleri 1752 ile 1823 yılları arasında değişen 125 şairin kısa hâl tercümeleri ile birlikte şiirlerinden örnekler yer almaktadır. Tezkire-i Silahdâr-zâde, divan tertip edememiş ya da divanları günümüze ulaşmamış olan 18. yüzyılın ikinci yarısı ile 19. yüzyılın ilk çeyreğinde yaşamış şairlerin biyografilerine ve şiirlerine ulaşmamız açısından büyük önem taşımaktadır.


Tezkire-i Silahdar-Zade Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tezkire-i Silahdar-Zade


Tezkire-i Silahdar-Zade Kitabı İndirme Linkleri


Tezkire-i Silahdar-Zade Pdf İndirme Linkleri

Tezkire-i Silahdar-Zade Yandex Disk Pdf İndir

Tezkire-i Silahdar-Zade Google Drive Pdf İndir


Tezkire-i Silahdar-Zade Epub İndirme Linkleri

Tezkire-i Silahdar-Zade Yandex Disk Ebup İndir

Tezkire-i Silahdar-Zade Google Drive Epub İndir


Tezkire-i Silahdar-Zade Mobi İndirme Linkleri


Tezkire-i Silahdar-Zade Yandex Disk Mobi İndir

Tezkire-i Silahdar-Zade Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tezkire-i Silahdar-Zade Etiketleri

Tezkire-i Silahdar-Zade kitabı hakkında genel bilgiler, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabının yazarı kimdir, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabının özeti, Tezkire-i Silahdar-Zade pdf indirme linki, Tezkire-i Silahdar-Zade epub indirme linki, Tezkire-i Silahdar-Zade mobi indirme linki, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabını indir, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabı tanıtım bülteni, Tezkire-i Silahdar-Zade arka kapak yazısı, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabı kaç sayfa, Tezkire-i Silahdar-Zade hangi yayınevi tarafından basıldı, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabının türü nedir, Tezkire-i Silahdar-Zade kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information