-->

Ters Kule Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ters Kule Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ters Kule kitabını inceleyeceğiz. Murat Saat tarafından yazılan Ters Kule kitabı 2018-01-18 tarihinde yayınlanmıştır. Ters Kule kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup DEDALUS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ters Kule hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Saat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ters Kule Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Saat tarafından kaleme alınmış Ters Kule kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Murat Saat genç yaşta, önlenebilecek bir rahatsızlıkla hayata veda etti. Neden hapse girdiğini bilmiyordum, ama ona neden ihtiyacımız olduğunu biliyordum: İyi bir zihne ve iyi bir kaleme sahipti. Şimdi o kalemi yitirdik. -Burhan Sönmez-   Ömrünün yarısından fazlasını zindanda geçiren hikâyeci Murat Saat'i kaybettik. "Yüz yıllardır ağır zincirlerle bağlı bir köle kadar yorgundum," diye yazmış, "Yoksa Sen Benim En iyi Arkadaşım mısın?" adlı ödüllü kitabında. Belli ki çok yorulmuş, dayanmamış kalbi. -Murat Uyurkulak-   İki dünya arasında süreklileşmiş sınır ihlalleri buluyorum yazdıklarımda" diye tanımladığı öyküler bıraktı ardında. Öykülere, şiirlere demir parmaklıklar, beton duvarlar kâr etmez. Aynı şair İlhan Sami Çolak'ın şiirleri gibi, Murat Saat'in öyküleri de çoktan dışarıya çıktı, çoktan içimize işledi bile. -Altay Öktem-   Murat Saat önyargılarınızı paramparça eden bir yazardı. "Yoksa Sen Benim En İyi Arkadaşım mısın?" sorusunu başlıktan sorduğu ilk kitabında, zincir öykülerle bir roman kurmuştu. Metni, öykü ile roman arasındaki bir sınır ihlalcisiydi. Murat Saat'in ilk kitabı, Türkçe edebiyatta türlerarasılık açısından da ilktir, hem öyküdür, hem romandır. -Ayşegül Tözeren­-


Ters Kule Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ters Kule


Ters Kule Kitabı İndirme Linkleri


Ters Kule Pdf İndirme Linkleri

Ters Kule Yandex Disk Pdf İndir

Ters Kule Google Drive Pdf İndir


Ters Kule Epub İndirme Linkleri

Ters Kule Yandex Disk Ebup İndir

Ters Kule Google Drive Epub İndir


Ters Kule Mobi İndirme Linkleri


Ters Kule Yandex Disk Mobi İndir

Ters Kule Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ters Kule Etiketleri

Ters Kule kitabı hakkında genel bilgiler, Ters Kule kitabının yazarı kimdir, Ters Kule kitabının özeti, Ters Kule pdf indirme linki, Ters Kule epub indirme linki, Ters Kule mobi indirme linki, Ters Kule kitabını indir, Ters Kule kitabı tanıtım bülteni, Ters Kule arka kapak yazısı, Ters Kule kitabı kaç sayfa, Ters Kule hangi yayınevi tarafından basıldı, Ters Kule kitabının türü nedir, Ters Kule kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information