-->

Tanrının Nefesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tanrının Nefesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tanrının Nefesi kitabını inceleyeceğiz. Guy Adams tarafından yazılan Tanrının Nefesi kitabı 2017-11-03 tarihinde yayınlanmıştır. Tanrının Nefesi kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tanrının Nefesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Guy Adams tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tanrının Nefesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Guy Adams tarafından kaleme alınmış Tanrının Nefesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bugünün bilimi dünün büyüsüdür. Gelecekte, bugün imkânsız olan şeylerin olağan hale gelmeyeceğini kim söyleyebilir ki?"   On dokuzuncu yüzyıl bitmek üzeredir, yerine değişim yüzyılı olan yirminci yüzyıl gelecek ve geçmişin batıl inançlarını temizleyecektir.   Gel gelelim, bunun olmaması için ellerinden geleni yapanlar vardır. Londra'da bir ceset ezilerek öldürülmüş şekilde bulunur. Yakınında hiç ayak izi yoktur. Adam sanki hava tarafından öldürülmüş gibidir. Bu, Londra'nın en ünlü büyücülerinin öldürüldüğü bir dizi cinayetin ilkidir. Sherlock Holmes ve Doktor Watson bu vaka üzerinde çalışırken İskoçya'ya seyahat ederler ve onlara yardımcı olabilecek tek insan olduğu söylenen Aleister Crowley'le buluşurlar.    Karanlık güçler etraflarını sararken Holmes'un mantıklı inançları sorgulanmaya başlar. İnanılmaz ve kutsal olmayan güçler peşlerindedir ve araştırmaları sırasında gelişmiş bir grup büyücüyü de yanlarına almışlardır.   Peki tüm bunlar yeterli olacak mıdır? Zira yüzyıl biterken Londra herkesi yutacak kadar geniş bir cehennemin içine düşmeye hazırdır.   "Sherlock Holmes hayranlarının keyifle ve nefeslerini tutarak okuyacakları, Guy Adams'ın kaleminde hayat bulan yepyeni bir macera." Goodreads    "Ünlü dedektif bu kez doğaüstü güçlere ve batıl inançlara savaş açmak için geri döndü." Publishers Weekly    "Özgün ve alabildiğine gizemli Sherlock Holmes hikâyeleri serisine bir yenisi daha ekleniyor." Scuttlebutt Magazine


Tanrının Nefesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tanrının Nefesi


Tanrının Nefesi Kitabı İndirme Linkleri


Tanrının Nefesi Pdf İndirme Linkleri

Tanrının Nefesi Yandex Disk Pdf İndir

Tanrının Nefesi Google Drive Pdf İndir


Tanrının Nefesi Epub İndirme Linkleri

Tanrının Nefesi Yandex Disk Ebup İndir

Tanrının Nefesi Google Drive Epub İndir


Tanrının Nefesi Mobi İndirme Linkleri


Tanrının Nefesi Yandex Disk Mobi İndir

Tanrının Nefesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tanrının Nefesi Etiketleri

Tanrının Nefesi kitabı hakkında genel bilgiler, Tanrının Nefesi kitabının yazarı kimdir, Tanrının Nefesi kitabının özeti, Tanrının Nefesi pdf indirme linki, Tanrının Nefesi epub indirme linki, Tanrının Nefesi mobi indirme linki, Tanrının Nefesi kitabını indir, Tanrının Nefesi kitabı tanıtım bülteni, Tanrının Nefesi arka kapak yazısı, Tanrının Nefesi kitabı kaç sayfa, Tanrının Nefesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Tanrının Nefesi kitabının türü nedir, Tanrının Nefesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information