-->

Sırçalan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sırçalan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sırçalan kitabını inceleyeceğiz. Jill Hathaway tarafından yazılan Sırçalan kitabı 2012-12-03 tarihinde yayınlanmıştır. Sırçalan kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sırçalan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jill Hathaway tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sırçalan Kitabı Tanıtım Bülteni

Jill Hathaway tarafından kaleme alınmış Sırçalan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Başka zihinlerde uyanabilmek bir hediye mi yoksa bir lanet mi? Sylvia, ani uyku nöbetleri geçiren bir narkolepsi hastasıdır. Ancak işin aslı hiç de sanıldığı gibi değildir, çünkü genç kız nöbet geçirdiği anlarda başka insanların zihnine geçiş yapabilmektedir… Bu özelliği onu bir gün cani bir katilin zihnine sürüklediğinde ise Sylvia için hayat tam bir kâbusa dönüşür. Artık kurtarması gereken insanlar, önlemesi gereken cinayetler vardır. Bir de koruması gereken kız kardeşi… Gizli kapaklı olaylar, yalanlar ve büyük bir tehlike arasında sıkışıp kalan Sylvia, tüm bu karmaşayla mücadele ederken hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşir. Bu gerçeğin ucunda büyük bir sır vardır, Sylvia'nın hayatını değiştirecek ve onu yıkacak kadar büyük bir sır… Yorumlar: "Jill Hathaway oldukça sürükleyici bir paranormal kurguyu 'empati' kavramıyla birleştirerek yeni bir üslup yaratmış. Duygusal derinliği olan, gizemli ve akıllardan çıkmayacak bu gerilim romanını beğenmemek ne mümkün!" Publishers Weekly "Doğaüstü güçlerin yanında bir o kadar da gerçekçi bir kurguyla anlatılan bu roman, merak uyandıran karakterleriyle uzun süre sizi etkisi altında tutacak." Booklist "Yürek burkan, unutamayacağınız bir roman okumaya hazır olun!" The New York Times "Hafızalara kazınacak yepyeni bir roman türü! Yazar çok başarılı bir iş çıkarmış…" Library Journal


Sırçalan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sırçalan


Sırçalan Kitabı İndirme Linkleri


Sırçalan Pdf İndirme Linkleri

Sırçalan Yandex Disk Pdf İndir

Sırçalan Google Drive Pdf İndir


Sırçalan Epub İndirme Linkleri

Sırçalan Yandex Disk Ebup İndir

Sırçalan Google Drive Epub İndir


Sırçalan Mobi İndirme Linkleri


Sırçalan Yandex Disk Mobi İndir

Sırçalan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sırçalan Etiketleri

Sırçalan kitabı hakkında genel bilgiler, Sırçalan kitabının yazarı kimdir, Sırçalan kitabının özeti, Sırçalan pdf indirme linki, Sırçalan epub indirme linki, Sırçalan mobi indirme linki, Sırçalan kitabını indir, Sırçalan kitabı tanıtım bülteni, Sırçalan arka kapak yazısı, Sırçalan kitabı kaç sayfa, Sırçalan hangi yayınevi tarafından basıldı, Sırçalan kitabının türü nedir, Sırçalan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information