-->

Sondan Sonra Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sondan Sonra Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sondan Sonra kitabını inceleyeceğiz. Amy Plum tarafından yazılan Sondan Sonra kitabı 2015-12-10 tarihinde yayınlanmıştır. Sondan Sonra kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AKILÇELEN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sondan Sonra hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Amy Plum tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sondan Sonra Kitabı Tanıtım Bülteni

Amy Plum tarafından kaleme alınmış Sondan Sonra kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Büyükler bize yalan söylemişti. Whit bize yalan söylemişti. Babam... bana yalan söylemişti. Son yirmi dört saattir kalbim, aklımın kabullenemediği şeyi aslında biliyordu. Hepsi gerçeği biliyordu. ... hepsi yalansa, neye inanacaktım ki ben? Neyin hakikat neyin uydurma olduğuna dair en ufak bir fikrim kalmamıştı. Tüm çocukluğum boyunca beynim yıkanmıştı. Artık kendi başımaydım. Güvenecek kimsem yoktu." Nükleer bir bombanın tüm dünyayı yok ettiği Üçüncü Dünya Savaşı'ndan kaçmayı başaran bir grup insan, Alaska'nın balta girmemiş ormanlarında kendilerine yeni bir hayat kurmuşlardı. Son otuz yıldır, dış dünyada hâlâ yaşıyor olabilecek tüm insanlardan saklanarak doğayla iç içe bir yaşam sürdürmüşlerdi. En azından tüm hayatı boyunca Juneau'ya anlatılan gerçek buydu. Juneau bir gün avdan döndüğünde tüm klanının kaçırılmış olduğunu görür ve onları kurtarmak için yola çıkar. Hayatında ilk defa yaşadığı bölgenin sınırları dışına çıkan Juneau, korkutucu bir gerçekle karşı karşıya kalır: Üçüncü Dünya Savaşı hiç yaşanmamış, şehirler yok olmamıştır ve dünya yerli yerinde durmaktadır. Ona anlatılan her şey koca bir yalandan ibarettir.    Yaşadığı bu büyük şokun ardından Juneau şimdi varlığından bihaber olduğu bu modern dünyada kendini kaybetmiş bir halde savrulup durur. Ailesini ve arkadaşlarını kurtarmak için bir yol bulmaya çalışırken,  Juneau'nun geçmişi hakkındaki olağanüstü gerçeği bilen bir kişi de onun peşindedir.


Sondan Sonra Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sondan Sonra


Sondan Sonra Kitabı İndirme Linkleri


Sondan Sonra Pdf İndirme Linkleri

Sondan Sonra Yandex Disk Pdf İndir

Sondan Sonra Google Drive Pdf İndir


Sondan Sonra Epub İndirme Linkleri

Sondan Sonra Yandex Disk Ebup İndir

Sondan Sonra Google Drive Epub İndir


Sondan Sonra Mobi İndirme Linkleri


Sondan Sonra Yandex Disk Mobi İndir

Sondan Sonra Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sondan Sonra Etiketleri

Sondan Sonra kitabı hakkında genel bilgiler, Sondan Sonra kitabının yazarı kimdir, Sondan Sonra kitabının özeti, Sondan Sonra pdf indirme linki, Sondan Sonra epub indirme linki, Sondan Sonra mobi indirme linki, Sondan Sonra kitabını indir, Sondan Sonra kitabı tanıtım bülteni, Sondan Sonra arka kapak yazısı, Sondan Sonra kitabı kaç sayfa, Sondan Sonra hangi yayınevi tarafından basıldı, Sondan Sonra kitabının türü nedir, Sondan Sonra kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information