-->

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabını inceleyeceğiz. Peter Maas tarafından yazılan Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabı 2015-01-07 tarihinde yayınlanmıştır. Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup ZODYAK KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peter Maas tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Peter Maas tarafından kaleme alınmış Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

New York Polis teşkilatına yeni katılmış olan devriye polisi Serpico meslektaşlarının çoğunun aksine artık sıradanlaşmış olan rüşvet olayına bulaşmak istemez, hatta rüşvet çarkının büyüklüğü karşısında dehşete kapılarak amirlerine başvurur ama beklediği ilgiyi göremez, artık teşkilatta herkesi karşısına alarak yalnız kalmıştır. İnatçı çabaları bir meclis komisyonunun dikkatini çeker ve onların desteği ile yozlaşmış polisler aleyhine tanıklık yapınca artık kendi hayatını da tehlikeye atmış olur. Kitabin tanıtım sloganı da zaten şöyleydi: "İş arkadaşlarının birçoğuna göre o yaşayan en tehlikeli insandı, yani dürüst bir polisti." Peter Maas'in  yazdığı Serpico yayınladığı yıl büyük sükse  yapmıştı. Hala dünyadaki birçok polis okulunda okutulan Serpico başyapıt özelliğini koruyor. Filme de çekilen Serpico filminin başrollerinde  Al Pacino oynamıştı.


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Kitabı İndirme Linkleri


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Pdf İndirme Linkleri

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Yandex Disk Pdf İndir

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Google Drive Pdf İndir


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Epub İndirme Linkleri

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Yandex Disk Ebup İndir

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Google Drive Epub İndir


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Mobi İndirme Linkleri


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Yandex Disk Mobi İndir

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi Etiketleri

Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabı hakkında genel bilgiler, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabının yazarı kimdir, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabının özeti, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi pdf indirme linki, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi epub indirme linki, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi mobi indirme linki, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabını indir, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabı tanıtım bülteni, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi arka kapak yazısı, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabı kaç sayfa, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabının türü nedir, Serpico & Gerçek Bir aşk Hikayesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information