-->

Şaziye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şaziye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şaziye kitabını inceleyeceğiz. Şemsi Tüfekçi tarafından yazılan Şaziye kitabı 2014-11-24 tarihinde yayınlanmıştır. Şaziye kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup SAYFA6 YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şaziye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şemsi Tüfekçi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şaziye Kitabı Tanıtım Bülteni

Şemsi Tüfekçi tarafından kaleme alınmış Şaziye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Biz Şaziye'yle öyle sessiz sedasız ayrılmadık. Komaya girmeden kısa bir süre önce, odasında yalnız kalmıştık. Yanından ayrılmıyor, ona güç katmaya çalışıyordum. Başını çevirip bana bakmaya başladı. Aman yarabbi! Bir çift gözden bunca duygu fışkırabilir mi? Hüzün, acı, çaresizlik, sevgi, sadakat ve minnetle bakan gözlerindeki yol, sonsuzluğa gidiyordu. Bu bakışların karşısında çektiğim ıstırabı anlatmam mümkün değil. Sol avucumun içine aldığım parmaklarını öpüyor, sağ elimle de saçsız başını alnından geriye doğru okşuyordum. O an yavaşça, yüzünü bana doğru çevirdi ve sesinden duyabileceğim son sözleri bahşetti bana: "Başımı omzuna koyabilir miyim?" Şemsi Tüfekçi'den yaşanmışlığın, aşkın ve sadakatin lirik anlatımı…


Şaziye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şaziye


Şaziye Kitabı İndirme Linkleri


Şaziye Pdf İndirme Linkleri

Şaziye Yandex Disk Pdf İndir

Şaziye Google Drive Pdf İndir


Şaziye Epub İndirme Linkleri

Şaziye Yandex Disk Ebup İndir

Şaziye Google Drive Epub İndir


Şaziye Mobi İndirme Linkleri


Şaziye Yandex Disk Mobi İndir

Şaziye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şaziye Etiketleri

Şaziye kitabı hakkında genel bilgiler, Şaziye kitabının yazarı kimdir, Şaziye kitabının özeti, Şaziye pdf indirme linki, Şaziye epub indirme linki, Şaziye mobi indirme linki, Şaziye kitabını indir, Şaziye kitabı tanıtım bülteni, Şaziye arka kapak yazısı, Şaziye kitabı kaç sayfa, Şaziye hangi yayınevi tarafından basıldı, Şaziye kitabının türü nedir, Şaziye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information