-->

Rüya Gören Kız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rüya Gören Kız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rüya Gören Kız kitabını inceleyeceğiz. Nil Esra Başaran tarafından yazılan Rüya Gören Kız kitabı 2010-11-25 tarihinde yayınlanmıştır. Rüya Gören Kız kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rüya Gören Kız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nil Esra Başaran tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rüya Gören Kız Kitabı Tanıtım Bülteni

Nil Esra Başaran tarafından kaleme alınmış Rüya Gören Kız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Düşlerin ardından doğan öyküleriyle Nil Esra Başaran'ın ilk kitabı Rüya Gören Kız'da... "Anne" ile dolu geçmişe gülümseyen bir yüz… İntihar eden bir kadının kendisi ve geçmişiyle hesaplaşması… Gerçek hayatta yaşamak yerine zihnindeki dünyada var olmayı seçen bir minyatür sanatçısı… Evliliği boyunca kişiliği örselenmiş bir eski İstanbul hanımı… Tekdüze giden yaşantısına bir tat katmak isteyen Gülsüm'ün hayal kırıklığı… Renklerle, sorgulamalarla çevrili bir adam… Ve arafta kalan dört ruh... Hepsi bir arada... Düşlerin ardından doğan öyküleriyle Nil Esra Başaran'ın ilk kitabı Rüya Gören Kız'da...


Rüya Gören Kız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rüya Gören Kız


Rüya Gören Kız Kitabı İndirme Linkleri


Rüya Gören Kız Pdf İndirme Linkleri

Rüya Gören Kız Yandex Disk Pdf İndir

Rüya Gören Kız Google Drive Pdf İndir


Rüya Gören Kız Epub İndirme Linkleri

Rüya Gören Kız Yandex Disk Ebup İndir

Rüya Gören Kız Google Drive Epub İndir


Rüya Gören Kız Mobi İndirme Linkleri


Rüya Gören Kız Yandex Disk Mobi İndir

Rüya Gören Kız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rüya Gören Kız Etiketleri

Rüya Gören Kız kitabı hakkında genel bilgiler, Rüya Gören Kız kitabının yazarı kimdir, Rüya Gören Kız kitabının özeti, Rüya Gören Kız pdf indirme linki, Rüya Gören Kız epub indirme linki, Rüya Gören Kız mobi indirme linki, Rüya Gören Kız kitabını indir, Rüya Gören Kız kitabı tanıtım bülteni, Rüya Gören Kız arka kapak yazısı, Rüya Gören Kız kitabı kaç sayfa, Rüya Gören Kız hangi yayınevi tarafından basıldı, Rüya Gören Kız kitabının türü nedir, Rüya Gören Kız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information