-->

Özledim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Özledim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Özledim kitabını inceleyeceğiz. Ümit Ziya Altı tarafından yazılan Özledim kitabı 2016-05-02 tarihinde yayınlanmıştır. Özledim kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup TREND YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Özledim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ümit Ziya Altı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Özledim Kitabı Tanıtım Bülteni

Ümit Ziya Altı tarafından kaleme alınmış Özledim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Uzaktı artık adın bana ve ölümün diğer adıydı ayrılık. Besmeleyle başlamışken bu aşka, son nefeste şahadet getiremeyip, şeytanın imanını çalması gibiydi bu aslında! Anlatılması çok zor bir histi. Ötesi yoktu. Ne şarkılar anlatabilirdi içindeki acıyı güftelerin yetersiz kaldığı o makamlarda ne de merhem olabilirdi hiç kimse, derdine derman olabilecek iki çift söz söyleyip yaranı sarabilmek adına… Kısacası tatlı bir esintiydi sol yanıma değen sevdan. Tüm şiirlerimin özeti, özlemenin bendeki adı ve yüreğimin ise tek aciz kaldığı!.


Özledim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Özledim


Özledim Kitabı İndirme Linkleri


Özledim Pdf İndirme Linkleri

Özledim Yandex Disk Pdf İndir

Özledim Google Drive Pdf İndir


Özledim Epub İndirme Linkleri

Özledim Yandex Disk Ebup İndir

Özledim Google Drive Epub İndir


Özledim Mobi İndirme Linkleri


Özledim Yandex Disk Mobi İndir

Özledim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Özledim Etiketleri

Özledim kitabı hakkında genel bilgiler, Özledim kitabının yazarı kimdir, Özledim kitabının özeti, Özledim pdf indirme linki, Özledim epub indirme linki, Özledim mobi indirme linki, Özledim kitabını indir, Özledim kitabı tanıtım bülteni, Özledim arka kapak yazısı, Özledim kitabı kaç sayfa, Özledim hangi yayınevi tarafından basıldı, Özledim kitabının türü nedir, Özledim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information