-->

Obur Bibliyofil Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Obur Bibliyofil Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Obur Bibliyofil kitabını inceleyeceğiz. Muhammed Altun tarafından yazılan Obur Bibliyofil kitabı 2017-12-29 tarihinde yayınlanmıştır. Obur Bibliyofil kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ARK KİTAPLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Obur Bibliyofil hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhammed Altun tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Obur Bibliyofil Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhammed Altun tarafından kaleme alınmış Obur Bibliyofil kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Nihayet kâğıdın beyazına daha çok beyaz, mürekkebin siyahına daha çok siyah katmaya geldi zaman. Meramım şu ki yazmanın beyazına biraz daha beyaz, siyahına biraz daha siyah katmak. En başından beri inandım kelime ve cümlelerin de bir kaderi olduğuna ve kaderlerimize merbut olduğuna. Taşa kazınan cümleler olduğu gibi toza toprağa karışıp kaybolanları da vardır hatta yazılıp unutulanları da. Ne hazin ve kabulü zor bir kader! Unutulmak! Ardımda bırakacağım bu kelime ve cümle istiflerinin savrulup unutulmayacağına kim garanti verebilir? Her yazmaya başladığım an bu endişeyi de davet ediyorum dünyama. Cümlelerim hep bu endişe ve korku ile yüklü."   Bu kitabın yarısı senindir sevgili okur. Her bir metni takip eden boş sayfalar sana ayrıldı. O halde çat kelimelerini, kur cümlelerini gönlünce, kendince. İfade etmek yeteneği sırf harflere bahşedilmiş değil ya! Çizgiler, noktalar, renkler ne güne duruyor? Yaz(a)mıyorsan çiz gönlünce ve kendince…  


Obur Bibliyofil Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Obur Bibliyofil


Obur Bibliyofil Kitabı İndirme Linkleri


Obur Bibliyofil Pdf İndirme Linkleri

Obur Bibliyofil Yandex Disk Pdf İndir

Obur Bibliyofil Google Drive Pdf İndir


Obur Bibliyofil Epub İndirme Linkleri

Obur Bibliyofil Yandex Disk Ebup İndir

Obur Bibliyofil Google Drive Epub İndir


Obur Bibliyofil Mobi İndirme Linkleri


Obur Bibliyofil Yandex Disk Mobi İndir

Obur Bibliyofil Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Obur Bibliyofil Etiketleri

Obur Bibliyofil kitabı hakkında genel bilgiler, Obur Bibliyofil kitabının yazarı kimdir, Obur Bibliyofil kitabının özeti, Obur Bibliyofil pdf indirme linki, Obur Bibliyofil epub indirme linki, Obur Bibliyofil mobi indirme linki, Obur Bibliyofil kitabını indir, Obur Bibliyofil kitabı tanıtım bülteni, Obur Bibliyofil arka kapak yazısı, Obur Bibliyofil kitabı kaç sayfa, Obur Bibliyofil hangi yayınevi tarafından basıldı, Obur Bibliyofil kitabının türü nedir, Obur Bibliyofil kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information