-->

Mucizeleri Saymak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mucizeleri Saymak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mucizeleri Saymak kitabını inceleyeceğiz. Holly Goldberg Sloan tarafından yazılan Mucizeleri Saymak kitabı 2014-11-13 tarihinde yayınlanmıştır. Mucizeleri Saymak kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOMİNGO YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mucizeleri Saymak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Holly Goldberg Sloan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mucizeleri Saymak Kitabı Tanıtım Bülteni

Holly Goldberg Sloan tarafından kaleme alınmış Mucizeleri Saymak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Genç Willow Chance yaşıtlarından oldukça farklı ve böyle olmakla ilgili pek bir derdi yok. O, hayatındaki tu¨m önemli şeylerde parmağının olduğuna inandığı 7 sayısına takıntılı, çiçekli elbiseler yerine botanik bahçesi sahibi olmayı tercih eden, çaktırmadan insanları inceleyip tıbbi teşhisler koyan bir dâhi. Bu olağanu¨stu¨ tuhaf ama aynı zamanda olağanu¨stu¨ sevimli kızın hayatı, anne babasını bir trafik kazasında kaybetmesiyle sarsılıyor. Yeniden başlayacak... ve yolculuğu ona eşlik edecek eşsiz karakterlerle dolu. Gerisi, gu¨ndelik mucizeler. 2013 yılında New York Times çoksatanlar listesine giren ve pek çok dile çevrilen Mucizeleri Saymak, hayatın görkemini kutlayan, şaşırtıcı, eğlenceli, nefis bir dönu¨şu¨m öyku¨su¨. İzin verin, Willow Chance size de iyi gelsin. "Hayatım boyunca unutmayacağım, muhteşem, komik, insanın yu¨reğini ısıtan bir roman" Maria Semple, "Neredesin Bernadette"in yazarı "... ilham verici" Publisher's Weekly


Mucizeleri Saymak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mucizeleri Saymak


Mucizeleri Saymak Kitabı İndirme Linkleri


Mucizeleri Saymak Pdf İndirme Linkleri

Mucizeleri Saymak Yandex Disk Pdf İndir

Mucizeleri Saymak Google Drive Pdf İndir


Mucizeleri Saymak Epub İndirme Linkleri

Mucizeleri Saymak Yandex Disk Ebup İndir

Mucizeleri Saymak Google Drive Epub İndir


Mucizeleri Saymak Mobi İndirme Linkleri


Mucizeleri Saymak Yandex Disk Mobi İndir

Mucizeleri Saymak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mucizeleri Saymak Etiketleri

Mucizeleri Saymak kitabı hakkında genel bilgiler, Mucizeleri Saymak kitabının yazarı kimdir, Mucizeleri Saymak kitabının özeti, Mucizeleri Saymak pdf indirme linki, Mucizeleri Saymak epub indirme linki, Mucizeleri Saymak mobi indirme linki, Mucizeleri Saymak kitabını indir, Mucizeleri Saymak kitabı tanıtım bülteni, Mucizeleri Saymak arka kapak yazısı, Mucizeleri Saymak kitabı kaç sayfa, Mucizeleri Saymak hangi yayınevi tarafından basıldı, Mucizeleri Saymak kitabının türü nedir, Mucizeleri Saymak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information