-->

Meryem'in Sırrı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Meryem'in Sırrı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Meryem'in Sırrı kitabını inceleyeceğiz. Orhan Yıldırım tarafından yazılan Meryem'in Sırrı kitabı 2011-02-24 tarihinde yayınlanmıştır. Meryem'in Sırrı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup IQ KÜLTÜR SANAT YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Meryem'in Sırrı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Orhan Yıldırım tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Meryem'in Sırrı Kitabı Tanıtım Bülteni

Orhan Yıldırım tarafından kaleme alınmış Meryem'in Sırrı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Meryem ürkekti. Avcıyı gören av gibi ürkek konuşuyordu. "Eğer babam mani olmasaydı arkadaşlarını komalık edeceklerdi. Bakın, başınıza bir hal gelecek, gidin buralardan, kurtulun. Senin kadar ben de inanıyorum bu saçma hikayeye ama bu insanlar o kayanın tepesindeki lanete samimi duygularla inanmışlar bir kere. Babaannem, cemal dede ve üç kişi daha köylüyü tamamen inandırmışlar. Bu insanlar saf ve inançlı insanlar. Güvendikleri insanlara son derece inanır ve onların sözlerinden asla geri dönmezler. Onlara sadık kalırlar. Şimdi köyde kime sorarsan sor o kayanın tepesinde lanetli bir insanın yattığını ve uyandırılınca lanetiyle köyü yerle bir edeceğini söyler sana."


Meryem'in Sırrı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Meryem'in Sırrı


Meryem'in Sırrı Kitabı İndirme Linkleri


Meryem'in Sırrı Pdf İndirme Linkleri

Meryem'in Sırrı Yandex Disk Pdf İndir

Meryem'in Sırrı Google Drive Pdf İndir


Meryem'in Sırrı Epub İndirme Linkleri

Meryem'in Sırrı Yandex Disk Ebup İndir

Meryem'in Sırrı Google Drive Epub İndir


Meryem'in Sırrı Mobi İndirme Linkleri


Meryem'in Sırrı Yandex Disk Mobi İndir

Meryem'in Sırrı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Meryem'in Sırrı Etiketleri

Meryem'in Sırrı kitabı hakkında genel bilgiler, Meryem'in Sırrı kitabının yazarı kimdir, Meryem'in Sırrı kitabının özeti, Meryem'in Sırrı pdf indirme linki, Meryem'in Sırrı epub indirme linki, Meryem'in Sırrı mobi indirme linki, Meryem'in Sırrı kitabını indir, Meryem'in Sırrı kitabı tanıtım bülteni, Meryem'in Sırrı arka kapak yazısı, Meryem'in Sırrı kitabı kaç sayfa, Meryem'in Sırrı hangi yayınevi tarafından basıldı, Meryem'in Sırrı kitabının türü nedir, Meryem'in Sırrı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information