-->

Meleklerin Kanı (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Meleklerin Kanı (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Nalini Singh tarafından yazılan Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabı 2017-10-19 tarihinde yayınlanmıştır. Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Meleklerin Kanı (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nalini Singh tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Meleklerin Kanı (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Nalini Singh tarafından kaleme alınmış Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Amazon: 4,30/5 Goodreads: 4,13/5 New York Times çoksatan yazarı Nalini Singh, Lonca Avcısı serisinin bu ilk kitabında okuru güzelliğin ve kana susamışlığın hüküm sürdüğü ve meleklerin her şeyin hakimi olduğu bir dünyayla tanıştırıyor. Tehlikeli bir yakışıklılığa sahip olan New York Başmeleği Raphael, vampir avcısı Elena Deveraux'ya bir iş teklif etmişti. Ancak Elena'nın bu sefer peşine düşmesi gereken yolunu şaşıran bir vampir değil, çok daha tehlikeli, çok daha deli bir avdı. Avının peşinde Elena bir yandan hızla tutkunun eşiğine sürüklenirken, bir yandan da hayatı için mücadele ediyordu ve hayatını kurtarsa bile Raphael'in baştan çıkaran dokunuşlarına yenik düşmesi kaçınılmazdı. Çünkü başmeleklerin oyunu söz konusu olduğunda ölümlülerin hiç şansı yoktu... "…tek kelimeyle mükemmel. Güçlü, tutkulu ve ürkütücü derecede mükemmel." Patricia Briggs, Mercy Thompson romanlarının #1 New York Times Çoksatan Yazarı "Her kelimesine bayıldım, her kelimesini yaşadım ve bu kitabı ne kadar tavsiye etsem azdır. Her şekilde inanılmazdı!!!" New York Times Çoksatan yazarı Gena Showalter "Nalini Singh kaçırılmaması gereken bir yetenek." #1 New York Times Çoksatan yazarı Christine Feehan "Lonca Avcısı serisiyle Singh eşsiz bir hikâye anlatıcı olduğunu harika bir biçimde kanıtladı… Bu kitap satın alınacaklar listenizin en başında yer almalı! Harika!" Romantic Times (Top Pick) "Singh kitapları birer cevher, her defasında daha da güzelleşen birer... hazine." Romance Reviews Today


Meleklerin Kanı (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Meleklerin Kanı (Ciltli)


Meleklerin Kanı (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Meleklerin Kanı (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Meleklerin Kanı (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Meleklerin Kanı (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Meleklerin Kanı (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Meleklerin Kanı (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Meleklerin Kanı (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Meleklerin Kanı (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Meleklerin Kanı (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Meleklerin Kanı (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Meleklerin Kanı (Ciltli) Etiketleri

Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabının özeti, Meleklerin Kanı (Ciltli) pdf indirme linki, Meleklerin Kanı (Ciltli) epub indirme linki, Meleklerin Kanı (Ciltli) mobi indirme linki, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabını indir, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Meleklerin Kanı (Ciltli) arka kapak yazısı, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Meleklerin Kanı (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabının türü nedir, Meleklerin Kanı (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information