-->

Mazgalların Altında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mazgalların Altında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mazgalların Altında kitabını inceleyeceğiz. Ozan Çınar tarafından yazılan Mazgalların Altında kitabı 2015-06-29 tarihinde yayınlanmıştır. Mazgalların Altında kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup RASKOL'UN BALTASI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mazgalların Altında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ozan Çınar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mazgalların Altında Kitabı Tanıtım Bülteni

Ozan Çınar tarafından kaleme alınmış Mazgalların Altında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Raskol'un Baltası yeni yazarların ilk kitaplarını yayımlamaya devam ediyor: Mazgalların Altında, Ozan Çınar'ın yazarlık serüvenini daha en baştan izlenmeye değer kılan bir öykü kitabı. Aynı zamanda müzisyen olan Ozan Çınar, alıştıkça insanı saran yalın diliyle, süsten uzak kısa cümleleriyle, kaderi ve benliğiyle prangalanmış insanlar hakkında anlattığı şaşırtıcı ayrıntılarla adeta her şeyin yerli yerini mükemmelce bulduğu grotesk bir müzik cümlesi yaratıyor. "Mikro Öyküler", "Don Kişot Tramvay Duraklarına Karşı", "Dım!-Tıs!", "Nazmi ve Üşüyen Battaniye", "Aklın Sınırlarında" ve hepsi bildiğimiz dünyayı birden alışılmadık bir yer haline getiren onlarca öykü. Merhaba Ozan Çınar, edebiyatımıza hoş geldin.


Mazgalların Altında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mazgalların Altında


Mazgalların Altında Kitabı İndirme Linkleri


Mazgalların Altında Pdf İndirme Linkleri

Mazgalların Altında Yandex Disk Pdf İndir

Mazgalların Altında Google Drive Pdf İndir


Mazgalların Altında Epub İndirme Linkleri

Mazgalların Altında Yandex Disk Ebup İndir

Mazgalların Altında Google Drive Epub İndir


Mazgalların Altında Mobi İndirme Linkleri


Mazgalların Altında Yandex Disk Mobi İndir

Mazgalların Altında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mazgalların Altında Etiketleri

Mazgalların Altında kitabı hakkında genel bilgiler, Mazgalların Altında kitabının yazarı kimdir, Mazgalların Altında kitabının özeti, Mazgalların Altında pdf indirme linki, Mazgalların Altında epub indirme linki, Mazgalların Altında mobi indirme linki, Mazgalların Altında kitabını indir, Mazgalların Altında kitabı tanıtım bülteni, Mazgalların Altında arka kapak yazısı, Mazgalların Altında kitabı kaç sayfa, Mazgalların Altında hangi yayınevi tarafından basıldı, Mazgalların Altında kitabının türü nedir, Mazgalların Altında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information