-->

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabını inceleyeceğiz. Sara Shepard tarafından yazılan Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabı 2012-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sara Shepard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Kitabı Tanıtım Bülteni

Sara Shepard tarafından kaleme alınmış Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şu sizin Sevimli Küçük Yalancılar'ın son zamanlarda yaptıklarını bir bilseniz! Spencer kız kardeşinin sevgilisini resmen elinden aldı. Kendi kız kardeşinin, evet! Aria okuldaki hocalardan birine fena halde aşık. Hem de sırılsıklam. Emily bu sıralar yeni arkadaşı Maya'yla çok sıkı fıkı. Bu nasıl bir arkadaşlıkmış, anlamadım. Hanna da kusursuz görüneceğim diye yataklara düştü. Hanna işte... Ama durun biraz, bunları zaten duymayan kalmadı. Oysa size anlatacağım son bir sırları var ki, tam bir skandal. Bu kez işleri kesin bitti. Peki, bütün bunları size neden anlatıyorum? Bunu hak ediyorlar da ondan. Hem de sonuna kadar. Kendi mezarlarını kendileri kazdıklarının farkında değiller. Ama olsun. Bende hepsini diri diri gömmeye yetecek kadar toprak var.


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap)


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Kitabı İndirme Linkleri


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Pdf İndirme Linkleri

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Yandex Disk Pdf İndir

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Google Drive Pdf İndir


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Epub İndirme Linkleri

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Yandex Disk Ebup İndir

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Google Drive Epub İndir


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Mobi İndirme Linkleri


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Yandex Disk Mobi İndir

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) Etiketleri

Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabı hakkında genel bilgiler, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabının yazarı kimdir, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabının özeti, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) pdf indirme linki, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) epub indirme linki, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) mobi indirme linki, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabını indir, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabı tanıtım bülteni, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) arka kapak yazısı, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabı kaç sayfa, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) hangi yayınevi tarafından basıldı, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabının türü nedir, Kusursuz & Sevimli Küçük Yalancılar (2.Kitap) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information